maanantaina, heinäkuuta 19

mökkifiilis, paras fiilis

Perjantaina käytiin kalassa, mun pinkistä virvelistä ei ollut mitään iloa. Eikä ollut lauantainakaan, kun lähdettiin mökille uimaan, saunomaan ja nauttimaan ihanasta kesästä. Mato-ongella sain yhden ahvenen, muutkin sai jotain. Perjantain reissulla meillä oli rannassa seuraa, joku tuntematon karvaturri tuli kerjäämään hellyyttä. Onnistui. :)

Siinä se nyt on, ihan silmiä häikäisee! Ja umpikela-pelotteluista huolimatta, se ei vielä kertaakaan ole ollut solmussa. Jumissa kylläkin, ja voi olla että aloitteleva virvelöijä oli eilen heittää mereen myös muiden virvelit. Mitäs olivat asettaneet ne siihen taakseni, kyllä pitäisi tietää, että otan kovasti vauhtia kun heitän virvelillä. :D


Perjantain kalareissulla mukana oli myös nämä. Ihan oikeasti, olen neulonut! Lanka on mukavaa ja sopii näille helteille. Siitä tulee isona takki.


Pikkusukat valmistuivat aikoja sitten Vaasan käsityömessuilta ostetuista langoista. Lähetin ne kuitenkin vasta muutama viikko sitten vastasyntyneelle saajalleen. Onnea uuteen perheeseen sukkien myötä! :)


Näitä olen tässä nyt jännittänyt kaiken vapaa-aikani, nimittäin sitä peruuko joku koulupaikkansa. Toivottavasti jollekin joku toinen paikka on mieleisempi.. :) Haluaisin tuohon kouluun niin kovasti, vaikka restonomiopinnotkin on ihan hauskoja ei se varmastikaan ole sitä mitä haluan elämälläni tehdä. Jos koulupaikkaa ei nyt irtoa, seuraava polku on luultavasti opisto tai avoin yliopisto, seuraavat pari viikkoa sen näyttävät...


Mansikoita nam. Eilen keräsin piirakallisen mustikoita! Koemaistajasta ei ollut metsässä mitään hyötyä, se vain huitoi kipon kannella hyttysiä ja kiroili. En enää lähde miehen kanssa metsään marjastamaan!

ps. arvonta aamulla! Tein jo laput mutta valaistus arvontatilanteen ikuistamiseen on pimeähkö. :)

tiistaina, heinäkuuta 13

Heinäkuun helteillä..


Blogi on jäänyt vähän unohduksiin, kun on niin kuuma että datailuunkaan en enää kykene. :)
Arvonta on kuitenkin huomioitu ja arvon voittajat tänään tai huomenna, kuinka nyt ehdinkään.

Viimeisen viikon aikana on tehty oikeita kesäjuttuja; käväistiin virvelöimässä (ostin oman virvelinkin! Se on pinkki ja kimaltaa =) ) ja sain yhden pienen ahvenen joka päästettiin takaisin kotiinsa. Oli siinä kuitenkin 1 kala enemmän kuin Koemaistajalla. ;) Metsästä löytyi ensimmäiset mustikat, ja mansikoita on kannettu kojusta kotiin. Myös hevoselämää on viritelty, ja tänään lähdetään uudelleen metsään issikan selässä römpimään. Nauratti viime kerralla; kuunteleppa siinä nyt luonnon rauhaa kun alla rönyää useampi sata kiloa touhukasta issikkaa. Kaverin ratsu taas kaatoi mennessää komean kokoisen pusikon; paarmat nipistelivät niin eihän sitä ehtinyt aina eteenpäin katsoa!

Jo toisena kesänä peräkkäin ohjelmaan kuuluu myös pääsykoetulosten odottelu, ja yliopistopaikka pääkaupungissa onkin nyt itkettävän lähellä. Ensimmäinen varasija?! Ja vielä alalla, jonne ei välttämättä varasijoilta ole aina edes päässyt. Pidetään peukkuja!

Lankajutuista sen verran että ostin juuri Blend bamboo-langat neuletakkiin! Siitä kuvia kunhan saan hankittua vielä puikot ja aloitettua jotain, Modan ohjeella mennään. Novitankin syyskuvasto tuli, ja jäi kyllä vielä vähän lukematta. 25 asteen helteillä ei huvita edes ajatella kutovansa paksuja syysneuleita!

Neljä viikkoa töitä jäljellä, ja sen jälkeen lähdetään viikoksi mökille järvimaisemiin. Tässä siis vähän päivitystä, mitä tänne kuuluu. Lupaan ihan oikea-aiheisen postauksenkin tehdä (eli käsitöihin/leivontaan/tmv liittyvän) kunhan tässä nyt saan inspiraatiosta taas kiinni. :)

maanantaina, heinäkuuta 5

Anglia



Ideoita kertyi mansikkarekasta Dodge Viperiin (siitä raidat) mutta silti siitä tulee loppujenlopuksi mieleen vain jotenkin Ford Anglia. Ehkä väri viittaa Harry Potter-elokuvien lentävään autoon, varmaan siksi. :D

Tämä kakku meni siis kolmevuotiaalle pikkuserkulleni, välissä on valkosuklaa-limerahkaa ja pursotukset tomusokerivoikreemiä.

Sellaista piti tulla muistuttelemaan, että hei tosiaan toi arvonta!

Huomenna olisi tiedossa heppatyttöilyä, jee... :)

perjantaina, heinäkuuta 2

Blogisynttärit



6.7. tulee kuluneeksi vuosi ensimmäisestä blogikirjoituksesta. Ehkä sillä sietää vähän jo ylpeillä, vaikka blogimaailmasta löytyy tuhansia vanhempia blogeja. Olen kuitenkin iloinen, että omani on pysynyt pystyssä blogikriiseistä huolimatta näinkin kauan, ja sen kunniaksi paukautetaan arvonta käyntiin!

Arvontaan voit osallistua jättämällä parhaan & hauskimman & ikimuistoisimman kesämuistosi kommenttilaatikkoon. Arvontapalkinto on vielä vähän hämärän peitossa, mutta jospa tehdään niin että voittajia onkin kaksi, ja toinen saa itsetehtyä ja toinen jotakin mistä voi tehdä itse. Ilmoita kumman palkinnon haluat, mikäli arpaonni suosii!

Aikaa osallistumiseen on 9.7. eli ensi perjantaihin asti, pitäähän juhlien jatkua aina pari päivää ylimääräistä.. :)

Palan halusta kuulla teidän kesämuistoja ! =)