maanantaina, maaliskuuta 15

Herkkua mielelle ja kielelle

Eilen. Veljet juhli yhteissynttäreitä, ja kakunhan ne tarvitsi. Toiveena oli "ei tavallista täytekakkua", joten tämä poikkeaa siitä ainakin väriltään. Tumma peruskakkupohja, väliin appelsiinia, Flora Vanillaa, lime curdia. Päälle kermaan sulatettuja Kick-patukoita, ja kuorrutus sitruuna-tomusokerimassaa. Maistui kuulemma. :)
Tänään. Eilisen herkuttelun jälkeen kuntoiltiin Sampon kanssa samalla kun laitoin Täydellisten naisten tuotantokaudet pyörimään alusta asti. Jumppamatolla kissi hyökkäili hiuksiini kiinni ja crosstrainer oli kiinnostava, se liikkui! Ainakin silloin kun allekirjoittanut jaksoi sitä liikuttaa. :) Ja rapakunto on nyt todettu (ei ollut niin paha kuin pelkäsin!), ei sitten huomisen evergreen-tunnilla (hui! Onko joku kokeillut?) ylläty.


Hedelmäsalaattia! Jääkaapissa oli kerrankin kunnon kattaus hedelmiä, joten pitihän niistä ottaa ilo irti, ja eilisestä jäi Vanillaakin. En malta odottaa ensi syksyä, kun pääsen itse valitsemaan jääkaappini sisällön. (Tai olen valitsematta, köyhä opiskelija elää myös uskolla, toivolla ja rakkaudella.) Kotona on kiva asua, mutta todella malttamaton olen että saan kesätyöt täällä kotipaikkakunnallani tehtyä ja sen jälkeen saan sisustaa omaa kotia. Tai jotain rotankoloa. :)


Syntymäpäiväsukat mummille. Tuo lila oikein huutaa hänen nimeään, on niin täydellinen hänelle, mummin lempiväri. Ja minä kun havittelin näistä sukkia itselleni? Kerät juttelivat minulle kaupassa vilkkaasti, mutta valmiit sukat eivät edes katso minuun päinkään. Hain itselleni väri-ilottelua kaupasta, ja ostin vadelmanpunaiset olohousut. Siitäs saitte, sukat!


Päättelyneulaa vielä pitäisi vähän liikutella ja se olisi siinä. Onneksi synttäreihin on kaksi viikkoa aikaa.. ;)


Minulta lähtee muuten huomenna kone huoltoon. (Käyttäjäprofiili ei lataudu kunnolla, ja aiemmin kun yritin käynnistää, ilmoitti että käyttöjärjestelmää ei ole? nice. Ja kukaan tuntemani nörtti ei ole osannut minua auttaa.) Että voi päivitykset jäädä vähälle, yritän kyllä antiikinaikaiselta koneelta (joka oli ennen tätä, ja toimii vielä moitteetta! Oi miksi halusinkaan uuden..) päivitellä, jos tämä nyt jää sinne huoltoon asumaan. Yleensä vielä kaikki myyjät vain nauravat minulle, kun ongelmieni kanssa palaan kauppaan. "kun tää tekee sitä joskus muttei aina, ja ei ole aina sama ongelma ja kyllä tää tänään toimi muttei eilen yhyy".
Uskottavaa? ;)

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan näköistä kakkua! Maistuis mulleki! ;D

  VastaaPoista
 2. Niinkin ihanan, että se hyvin nopeasti loppui.. ens kerralla? :D Vieraat totesi kuorruteen olevan "tummaa suklaata" että en nyt tiiä miltä noi mun tuotokset muiden suuhun maistuu :D

  VastaaPoista
 3. Voi mikä kakku! Maistui varmaan tosi ihanalta. Onneksi en kesken päivän pääse kauppaan ostamaan niitä Kickejä...
  Kivan näköinen tuo päättelyneula. Mistäköhän on kotoisin?

  VastaaPoista
 4. Päättelyneula on ikivanha, tullut minulle mummin puikkopussin mukana. Haisee metallille mutta on niin hyödyllinen! :)

  VastaaPoista