maanantaina, huhtikuuta 26

SNY kolahti postilaatikkoon...



Reissupäivän (kävin valvojana tanssityttöjen mukana Porin PowerMoverissa) on kiva tulla kotiin ja huomata että posti odottaa minua. SNY oli valinnut pakettiini kaksi kerää sinistä Drops Delightia, kaksi itsetehtyä kukkaa, karkkeja ja Dropsin lehden. Kiitos! :)

Tunnelmat päivän jälkeen on väsyneet, ja päänsärkyiset. Tyttöjen lakkapullo oli suihkuttanut sisältönsä laukkuuni, jota jouduin kuitenkin koko päivän kanniskelemaan ja nyt on vähän sumuiset fiilikset, yhhyh. Laukku menee pesuun, samaten kuin kukkaro ja penaali jotka sielä sosällä olivat.



Sampo näyttää millaiset fiilikset täällä muutenkin on. Koulukirjoja käytetään lähinnä silloin kun niiden päällä nukutaan päikkäreitä, ja takaraivossa jyskyttää koko ajan että pääsykokeisiin on aikaa kaksi viikkoa! Jospa saan sillä verukkeella anteeksi blogihiljaisuuteni, kyllä minä täältä vielä herään bloggailuun! Olen vain miettinyt, miksi koko kevään on ensin hiljaista, töitä ei ole ja koulussa on helppoa, sitten yhtäkkiä muutaman viikon sisään tulee työvuoroja kahdesta, väliin kolmestakin eri työstä, koulussa on pelkkiä tenttejä ja pääsykokeisiin pitäisi silti ehtiä lukemaan. En voi kyllä sanoa käyttäväni kaikkia vapaahetkiä nenä kirjassa, eilen vain olin ja nautin olostani mato-ongella ja grillaillessa. Tällä viikolla on enemmän virtaa!

3 kommenttia:

  1. Mulla on välillä ihan sama fiilis että yhtäkkiä kaikki asiat aina kasaantuu; on töitä, tenttejä ja kaikkea mahdollista yhtä aikaa. :/
    Koita silti välillä relataki! :) Neuloa ja nauttia auringosta, tai lukea muutakin kun pääsykoekirjoja.

    VastaaPoista
  2. Mutta kun siinä on se että nimenomaan otan liian rennosti ja ne pääsykoekirjat on jääny vähä liian vähälle huomiolle ja sitte alkaa ahdistaa :S Mikähän siinä on kun vaikka yrittäis tehä esim. koulujutut alta pois nii sitte tulee kaikkea muuta mikä kasaantuu. Mutta eiköhän se tästä, kun nyt käyn siellä Vakavas kääntymäs, ehdin taas neuloa... :D

    VastaaPoista
  3. munki pitäis ryhdistäytyy noiden kirjojen suhteen, onneks on kuukausi sentää vielä ! (:

    VastaaPoista