tiistaina, kesäkuuta 29

Ale-ostoksia, ostoksia ja pallonmuotoinen mekko!

Piti käydä vähän pyörähtämässä katsastamassa kaupunkien tarjontaa, eilen ja tänään. Ja tarttuihan sieltä mukaankin jotain!Espritin paidat eivät halunneet kuvattavaksi, mutta persikanvärinen paita perhosprintillä ja peruspaita oranssinpunaisena, yht 15 e ! Voi jossain määrin tuntua hintavalta mutta maksan ennemmin kestävämmistä vaatteista jotka pitävät muotonsa kuin h&m retkuista jotka menettävät muotonsa, pintansa ja pituutensa ensimmäisessä pesussa.Gigantista tämä viime syksystä asti mukana kulkenut unelma. Ei mitään alennuksia, muttakun nyt se oli pakko saada.. Koemaistaja on skeptinen ja väittää että teen tällä yhdet jäätelöt ja se on siinä. Nähkööt vaan.. (oli meinaan niin kallis että muutamat muutkin jäätelöt täytyy tällä kyllä sekoittaa!) Tämä on kuitenkin se jäähdytettävä malli, en niin kovaa jäätelökonetta kuitenkaan himoinnut että olisi pitänyt useampi satanen - tonni pulittaa itsejäähdyttävästä. Tämä kelpaa. :)

Onko teillä kotitekoisten jätskien suosikkiohjeita?

Ajattelin kokeilla ensimmäiseksi kaneli-jogurttisorbettia, jota viime syksynä tehtiin koulun keittiötunneilla, ja seuraavaksi Koemaistaja pyysi banaanijäätelöä. Oi tätä mahdollisuuksien määrää!Tämäkin on ollut ostoslistalla jo pitkään ja nyt hinnasta oli tippunut 10 e pois, eli Täykkärien vitoskausihan se siinä. Pitäisi hakea vaan neuletakkiin langat, niin olisi jotain tekemistä käsille samalla. :)Toinen pitkäaikainen unelma! Ratian kumppareita oon kuolannut jo useamman vuoden ja nyt kun ne Mekasta -30% hyllystä löysin, ostin ekat kumpparit itselleni 10 vuoteen.Jottei aivan osteluksi menisi, olen myös tehnyt itse. "Bikinimekko" joka alkoi Modan ohjeesta juhannusaattona, mutta hermot kiristyivät ompelukoneen katkoessa taas neuloja minkä ehti, joten mekosta tuli oma sovellus. Ja näköjään harjoiteltavaa riittää, vyön kanssa käytettynä se on ihan passeli rantamekoksi. Kangas on Eurokankaan palalaarista ohutta puuvillaa.

Kuvattavana olemista voisin harjoitella myös. :D

Mekko ei ole ainoa ommellen valmistunut tuotos, vaan viikkoa aiemmin surautin myös mustan pellavamekon joka kävi jo muutamassa tilaisuudessa. Palalaarista löysin vadelmanpunaista pellavaa myös, joten siitä tulee varmaan samanlainen mekko tai jonkinlainen tunika. Onhan tässä muutama vapaapäivä aikaa taltuttaa kiukkuinen ompelukone. :)Nyt tämän pariin ulos aurinkoon. Huomenna luvassa postausta ekasta jätskikokeilusta ja blogin synttäritkin lähestyvät, ehkä niiden tiimoilta jotain. ;)

6 kommenttia:

 1. tuli kauhee ompeluinnostus. en vaan oo oikee kaveri ton meijän koneen kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ei se haittaa, en mäkään oo! :) Sisulla vaan !

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia! Miekin oon hiljattain ruvennu ostelemaan täykkäreitä, kaksi ekaa kautta löytyy nyt hyllystä. Jäätelökone ois niin ihana :D

  VastaaPoista
 4. No, ekan jätskin postaus jäi tekemättä koska siitä tuli kivikovaa ja pahaa :D Että niin ihana se on tällä hetkellä<3 Uutta yritystä vaan 8)
  Täykkärit on kivoja! Vaan maksaa niin paljon noi uusimmat :s

  VastaaPoista
 5. Nätti mekko! Ja jätskikone ooh!! :D Ois kyllä kiva vempain!
  Ja täydelliset naiset on kyllä yks parhaista sarjoista, oon kattonu ne kaikki, mutta silti tekis mieli ostaa noita boksejaki.. :)

  VastaaPoista
 6. Nyt sain sillä tehtyä ekaa oikeesti jätskinnäköistä ja -makuista mössöä! :D Kiitos mekkokehuista, harjoiteltavaa niiden tekemises kyllä vielä riittää. :)

  VastaaPoista