lauantaina, maaliskuuta 6

Huijaan jotain valmistuneen..

Valmis! Tai no melkein - kukaanhan ei huomaa noita roikkuvia langanpäitä tai kiinnineulomatonta kaulusta..

Siitä tuli aika iso. Mutta näitä kuvia otettaessa huomasin että iso taidan olla minäkin, että eiköhän me hyvin sovita yhteen. Jos joskus saan itseäni niskasta kiinni, voin käyttää tuota vilttinä. Siitä tuskin lienee pelkoa. Kyllä se mieli tästä kirkastuu.. Tykkään tuosta kuviosta paljon!

Hirveää tällainen tyytymättömyys. Haluaisin olla tyytyväinen itseeni ja periaatteessa olenkin, mutta... ärsyttää. Nyt vielä kun tatuointia on paranneltu, ja nilkan kanssa piti olla rauhassa, ahdisti oikein huolella kun ei päässyt ulos lenkille. Mutta nyt voi taas!

Ja onpa hyvä syy siirtyä pyörän käyttöön, sillä mun pienestä punaisesta corollasta tuli eilen rampa. Koemaistajan kanssa oltiin lähdössä juhlistamaan 3-vuotista yhteistä eloa, ja matkalla tien syvät urat kaappasivat meidät liikenteenjakajaa päin. Kun avasin oven, kuului vaan surkeaa pihinää joka kertoi tyhjentyvästä
takarenkaasta. Jotain sieltä vääntyi, ja linkutettiin kotiin. Pitäneealoittaa katselemaan bussilippujen hintoja ja aikatauluja, että pääsen kouluun tiistaina. Muut matkat taittuneekin sitten pyörällä tästedes.



Vietettiin muuten kuitenkin ihan kivaa iltaa, laitettiin itse paljon parempaa ruokaa kuin mitä Rosso olisi meille tarjonnut. Ja tulipa ainakin ikimuistoinen vuosipäivä. ;)

Tänään on väsyttänyt. Vähän olen tikuttanut vihreitä sukkia, Koemaistajan Jussi-sukat odottavat vieläkin päättelyä. Haluaisin jo tehdä jotain muuta! Onneksi "korkkaamattomia" lankakeriä on jäljellä vielä paljon, sillä nyt täytyy säästää rahaa tuon pikkupirulaisen korjaamiseen.. :/









Koemaistajalle ja pikkuveljelle leivoin muffinsseja. Tätä samaa perusohjetta käytän aina, joskin sovellan sitä mukaa, mitä kaapista löytyy. Ohjekirjassa on muuten villi virhe, miettikääpäs miltä ihan ensimmäiset muffinssini näyttivät, kun laitoin niihin vain ½ dl jauhoja niinkuin ohje käskee.. Täysin littanoiden tekeleiden jälkeen luin muita kirjan ohjeita, ja kaikissa luki 3 ½ dl jauhoja. :)

Muffinsseissa täytteenä murskattuja marianneja ja suklaakahvijuomajauhetta (?), niitä sellaisia daim- yms kahvijuttuja mitä saa annospusseissa.
On ne vähän pieniä raukkoja ja tarvitsisivat
koristusta, mutta antaa olla. :)

















___

Muffinssien perusohje

3½ dl vehnäjauhoja
2½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa (jos haluat kuohkeita muffinsseja, mutta ei pakollista!)
1 muna
1 ½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2½ dl piimää (tai maitoa ja loraus sitruunamehua, myös jogurtti käy.. käytä luovuutta. :)
mausta muffinssit kaikella mitä kaapeista löytyy, itse tein tänään mustikkaisia, jossa oli piimän tilalla mustikkajogurttia, ja mariannemuffinsseja murskatuilla mariannekarkeilla ja suklaakahvijauheella, piimän tilalla maitoa. :)

Paista 180asteessa, reilut 15 min.

___

Jotta en pelkästään valittaisi, listataanpa hyviäkin juttuja:
- Pikkuveli lupasi tehdä tänään pizzaa! (Toinen pikkuveljeni 12 v muuten leipoi kerran kanssani, ja rikkoi kananmunia taikinaa varten: "öö tänne meni kuori.. pitääkse ottaa pois?")
- Lomaa on vielä pari päivää.
- Ensi viikolla alkaa uusi jakso koulussa, ehkä saan uutta intoa tutustua myös yliopistohaun juttuihin. Tajusin pitäväni paljon enemmän aamu- kuin iltavuoroista töissä, iltavuoron aikana jää aina kaikesta paitsi. Ja mitä opiskelen? Ravintola-alaa! Kouluun pääseminen viime syksynä oli muutenkin viimeinen hätävaihtoehto viime syksynä. Jospa yrittäisin viestinnän koulutusohjelmaan uudelleen. :)
- Vanhoja neulejuttuja on puikoilla enää aika vähän, kohta saa aloittaa uusia! Paljon uusia!
- Tykkään pyöräilystä! (huolimatta siitä seikasta että omasta pyörästäni on nyt eturengas puhki. Ajelen äidin omalla. =)

6 kommenttia:

  1. Kaunis takki, minun miehen sisko kanssa neuloo tällä hetkellä samaa mallia :D

    Ja onneksi ei tainnut teille kuitenkaan mitään sattua, autolle vain. Oli siis onni matkassa.

    Ja muffinitkin näyttää herkullisilta, nam!

    VastaaPoista
  2. Oli tosi kiva neuloa jotain todella yksinkertaista :) Ja niin pehmeää!
    Eikä meille sattunut, päähän vain ottaa mutta taitaa olla henkistä mallia tuo ;D Peltiä saa aina uutta.. Tervetuloa muffinsseille, niitä olis vielä! :D

    VastaaPoista
  3. moikka! paketti tuli perille, en ole vielä muistanut siirtää kuvia kamerasta koneelle. suklaa oli hyvää, kiitos! =)

    VastaaPoista
  4. Saavuin vastavierailulle.
    Intervallipodcastit on tosiaan ihan kivoja, vaikka pitää myöntää, että oon kyllä paljon lenkkeilly ihan oman musan ja kellonkin kanssa.

    VastaaPoista
  5. tyytymättömyys on kansantauti, sitä on täälläki(: Tosin pikkusen piristi ne yo-tulokset, mut kirjojen parii on aina yhtä vaikeeta palata ja noi yhteishakujutut yrittää ahistaa taaas! Eik oo kiva ku on samoja ongelmia(; Nätti liivi.

    VastaaPoista
  6. Ulla: Hyvä että saapui. Se oli herkullisen näköistä suklaata, piti pinnistellä etten syönyt sitä itse. :)
    Samma: Kiitos vierailusta! Joskus on myös kiva lenkkeillä ihan vaan ilman mitään musiikkia, luontoa kuunnellen.. Tosin se ei anna kyllä mitään mukaansatempaavaa biittiä tahdiksi. ;)
    Sari: muaki ahistaa noi koulujutut voi jee! Eikä huomenna ees mee sopivasti busseja millä kouluun pääsis puol yhdeksi.. ! 2 viikkoo melkein lomailtu, ei oo oikei rutiinia.. Kiitti nätittelyistä.=)

    VastaaPoista