sunnuntaina, lokakuuta 23

Nastaa!


Hymyä!

Viikko sitten Lauttasaareen kotiutui terapiakoiraksi pieni Nasta. Terapiaa se on totta totisesti tarjonnut, mm. nauruterapian muodossa kun kerran kotiin palatessani löysin kakan keittiön seinästä. Se oli vähän hämmentävä kokemus ja pisti miettimään, mihin olen oikein ryhtynytkään. :D


Karvakakara tarvitsi myös takin, enkä halunnut ostaa takkia pentuajalle muutamaa käyttökertaa varten. Tikkasin itse eurokankaan ulkoilukangas- ja fleecepalalaarilöydöt yhteen, tein ikean puuvillasta kanttinauhat ja lisäsin vähän tarraa. Ja hyvä takki tuli, juuri sopivasti viime viikon myrskyille.

Välillä pentu raahailee ulkona itseään kolme kertaa isompia keppejä. Ja luulisi jo viikon aikana käyneen selväksi miltä lehdet maistuvat mutta aina niitä vaan pitää natustaa. Uusia tuttuja ollaan myös saatu roppakaupalla, meinaa ihan järkyttää tämä koiraihmisten sosiaalisuus!?


Välillä täytyy kaikki lelut heitellä ulos kopasta jotta mahtuu sinne itse nukkumaan. :)

__

Myös muuta uutta kotiutui tähän huusholliin viime viikolla. Ekat wollmeiset! Osuin sattumalta päivitykseen.. ja tietäähän sen miten siinä käy. :)


6 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia, ihana pikkukaveri! :D Ja wollmeiset näyttää herkullisilta!

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton miten suloinen koiravauva <3 ja melko ihania wollmeiseja myös, mitä niistä tulee? ;)

  VastaaPoista
 3. Koiravauva on kyllä suloinen, etenkin kun jäin sen kanssa äsken lukkojen taakse. Ja taas tutustuin uusiin ihmisiin, kun jouduin lainaamaan puhelinta. :D Wollmeiset ei vielä tiedä mitä niistä tulee, sillä tilatessa tuli vaan sellanen "pakkosaada-paniikki", että käyttötarkoitus löytynee myöhemmin. :D

  VastaaPoista
 4. Vaikka olenkin ihan kissaihminen niin Nasta on kyl aika Nasta:-)

  VastaaPoista
 5. Mäkin oon ehkä hitusen enemmän kissaihminen mutta kuitenkin tarpeeksi koiraihminen, että voin sellaisen ottaa! Ja täs Nastaan tutustues oon kyllä ollu entistä tyytyväisempi päätökseen.. :)

  VastaaPoista
 6. Mahtava hymy koiralla. :D Eläimet on kyllä ihan parasta terapiaa.

  VastaaPoista