keskiviikkona, joulukuuta 16

Odotus palkittiin..

Tämä postaus ei sisällä oikeastaan muuta kuin häikäilemätöntä hehkutusta valtavan hienosta Aarrevaihdon paketistani. Viime viikon sitä odottelin ja pikkuhiljaa alkoi mietityttää kun pakettia ei näkynyt ja lähetyspäivät meni, että mitäs nyt.. Mutta tänään, voi tänään!


Tällaisessa isossa pussissa se saapui.. Postin naisetkin jo naureskelivat innolleni, olen tätä muutaman kerran sieltä jo käynyt kysymässä.


Ja mitä kaikkea ihanaa se sisälsi! Huopanen-, Jasmin- ja Wool-lankoja, uuden Käsityö-lehden,tossut, kynttilöitä, lautasliinoja, teetä, nappeja, suklaata, puikkomitta, ja suojelusenkeli-heijastin. Jo monen päivän ajan on pitänyt kiinnittää takkiin heijastin, nyt on kaunis syy tehdä se heti.


Tossut olivat hauskat, ja ennenkaikkea, sopivat! :)


Paketista löytyi jonkin ajan kuluttua myös kissa... ;) Sampo on innoissaan kaikesta minne voi mönkiä sisään. Joulupukki tuo sille leikkitunnelin, saa nähdä mitä se siitä tykkää..

Kiitos, Inge, valtavasti tästä paketista! Ylitti kyllä kaikki odotukset!


Vähän muuta asiaa vielä, nimittäin parin viikon takaisten saippuakeittelyiden tuloksena tällaisia. Ehkä helpottavat hieman joululahjapulmaa, mitä tässä nyt meinaa vähän olla.. :) Väriaineina käytin kahvia, paprikajauhetta ja tuoksua antaa vaniljasokeri.

Nyt taas sukkapuikkojen kimppuun (menossa Täydelliset Naiset 3. kausi ;) ja vielä olisi viimeiseen tenttiin lukemista.. :)

3 kommenttia:

 1. hei haluan kas tehdä tollasta! vähä jännää voidaako tehä ku tuun sinne:D

  VastaaPoista
 2. voi anniina nyt vasta tän ihan toden teolla löysin!! :) oot niin taitava! mahtavia juttuja!
  nähhääää <3 Mipsu

  VastaaPoista
 3. Mipsu ihanaa kun kävit täällä! sii juu<3

  VastaaPoista