tiistaina, joulukuuta 15

Tontuilla on kiirettä joulun aikaan...


Joulukortit piti saada tehtyä tänään. Korttipaperi loppui, ja kaupassa oli jäljellä vain punaista ja kiiltävää, kiitosta vaan.. Niinpä kolmen käsintehdyn jälkeen tyydyin valmiskortteihin. Oli niitäkin aika kivoja, löytyi mm. kortteja pipariohjeella tai taatelikakun reseptillä. :) Nyt on kuitenkin kortit kirjoiteltu, ja aamulla lähtee postiin. Meillä ei muuten lähetellä joulukortteja näköjään sen vuoksi, että puolet osoitteista saa soitella sukulaisilta ja loput postinumerot saa arpoa.


Tontut ovat yrittäneet olla ahkeria, ja jotain on valmistunutkin. Sukkia enimmäkseen, lisää niitä ja patalappuja ja lapasia on puikoilla, tai ainakin pitäisi olla. Siinä syy, miksi en ole bloggaamaankaan ehtinyt, kaikki aika mikä kotona on tarjolla, menee puikkojen heilutteluun. Sukkia kuvatessa tuli kiire, tulin koulusta ja huomasin tämän harvinaisen valoilmiön; piti ehtiä tunkea langanpäät nopeasti sukkien sisään ja eikun pihalle kuvaamaan. Yksikään noista ei siis ole ihan oikeasti valmis. :o)


Juna tuli meille, herkkuja mukanaan. Koemaistajan kanssa rakenneltiin, ja vitsit mitä insinöörejä maailma meissä menettää! Taikinakin tehtiin itse, Kotikokin ohjeella.

Tehtävien juttujen lista on niin pitkä ja mahdoton, että viimeiset 2 viikkoa olen miettinyt, minkä ihmeen takia haluan tehdä niin suuren osan joululahjoista käsin. Koulukin jaksaa riemastuttaa, näin viimeiselle viikolle laitettiin vaivaiset 5 tenttiä! Täytyy toivoa, että joulupukin apurin hermo kestää seuraavat 10 päivää... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti