maanantaina, kesäkuuta 21

kielletty naminami jääkaapissa" kuiskaan rakas tyttö kulta miksi olet kuin kielletty naminami jääkaap(p)issa ? "

Haaveilin pitkään jääkaappirunoilusta, ja nyt ostin magneetit. Sanonpa vaan että "rakkaus"-paketti on kyllä vähän jotain muuta kuin "suloisia sanoja" enkä välttämättä antaisi tuollaista lahjaksi niinkuin paketti kehottaa, nyt kun tiedän millaisia sanoja siellä on sisällä. Sen original-version ehkä kehtaisi mutta pitänee sekin ensin tarkistaa.. :DMinua ompeluttaa! Viikonloppuna tein yksinkertaisen mustan pellavamekon jolla meni viikonlopun muisto- ja juhlatilaisuuden, tietysti vähän eri asusteilla sävytettynä. Pitää ottaa siitä kuva kunhan ehtii. Tänään kävin eurokankaan palalaarista hakemassa neljälläkympillä lisää väriä elämään. Teen postauksen niistä kankaista ja suunnitelmista niiden varalle erikseen, kunhan ehdin.

En ole ehtinytkään mainita, että neuleinnostuskin jo vähän palailee. Menin vaan ostamaan ensihätään nallea ja kolmosen puikot, ja koska en tykkää nallesta enkä kolmosen puikoista, se teki ehkä vähän hallaa orastavalle innostukselle.. :)

Reipas hevostyttö hinkuu myös tallille nyt, kun osti oikein uuden ratsastuskypäränkin! Sellaisen hienon! Olisipa rahaa omaan kaviolliseen niin tulisi ratsastettua enemmän. :D

2 kommenttia:

  1. Meillä on se original-versio, se on ihan ok. Ollaan vaan muutettu niin monta kertaa että niiden palojen irrotus, pakkaus ja kiinnitys uuteen jääkaappiin alkaa jo kyllästyttää. Nyt ne majailee jossain kaapin perukoilla :D

    VastaaPoista
  2. Joo onhan noiden viidensadan palan kiinnittelyssä aina oma hommansa. :D Majoitin nuo pieneen pringles-purkkiin kunnes saan oman kämpän jossa on oma jääkaappi ;)

    VastaaPoista