tiistaina, kesäkuuta 8

YllärimatkaViime viikolla järjestin Koemaistajalle yllärin. Jankutin koko kevään Tallinnasta, että joko mennään ja kun ei sitten saatu aikaiseksi mennä/ei ollut oikein rahaakaan, päätin varata kyselemättä mitään valmistumislahjamatkan. Enkä kertonut mitään etukäteen. Pakkasin tavarat, pihistin passin ja varasin laivat, ja sitten yritin säilyttää salaisuuden yli viikon ajan, siinä tällä kertaa jopa onnistuen! Koemaistaja lähti maanantaina töihin Helsinkiin, ja keskiviikkona Länsiterminaali kutsui meitä. Juonin Koemaistajan työnantajan kanssa niin, että yllätettävä tuotiin terminaaliin jossa odotin laukkujen kanssa. Ja hämmennys oli valtava. Ilmeisesti yllätys oli mieluinen. :)Näköaloja hotellin ikkunasta. Olimme Virussa, joka oli kyllä ihan miellyttävä kokemus, ja aamupala Merineitsissä oli hyvin kattava! Reissu oli yhden yön miniloma, mutta siinä ajassa ehti vähän shoppailla, istua terassilla auringossa, syödä Olde Hansassa (Peppersack kadun toisella puolella oli parempi, kokeilimme edellisellä reissulla Tallinnaan;)) ja viettää laatuaikaa kiireisten juhlavalmisteluviikkojen jälkeen.Löysin alennuksesta kaunokaisen, ja muutuin hetkessä Converse-kukkarotytöstä Esprit-tytöksi. :) Espritistä oon muutenki alkanu löytämään vaatteita, tosin kierrän aina vaan alerekit koska täysihintaisiin on varaa vain haaveissa. Alerekeistäkin löytyy kivoja juttuja. :)Karkkiakin piti tuoda, tietenkin. Ja pikkupulloja kokoelmaan, joka alkaa olla jo ihan siedettävän kokoinen, ja se kasvaa. Pikkupullojahan ei myöskään koskaan saa juoda pois, ne on keräiltäviä juttuja. :)

Viikonloppuna tuli hankittua taas uudenlaista kivaa työkokemusta. Olin ruuhka-apulaisena kukkakaupalla, raastamassa piikkejä irti ruusuista ja myymässä kukkia kauniisti pukeutuneille juhliin matkalla olleille ihmisille. Kokemuksena tosi kiva !

Perjantaina Helsinkiin taas, melkein-Kummipojan kanssa. Sitä ennen täytyy rakentaa leija, käsityönopettajankoulutuksen soveltuvuuskokeita varten, jotka onkin ens viikolla! :) Ja todistettavasti tein tänään käsityöjuttuja, ompelin 5 kpl neljän metrin pituisia verhoja, "ihanasta" paksusta Ikean raitakankaasta. Ens viikolla kun palaan köksän- ja kässänopen soveltuvuuskokeista, lupaan neuloa. Ja haluan neuloa, pitkästä aikaa!

Miten teidän lukijoiden kesä on alkanut? :)

4 kommenttia:

 1. Myökin oltiin Virussa Tallinnan reissulla, tosi hyvä hotelli. Tallinnasta pitää aina ostaa niitä ihania Kalevin suklaita...

  VastaaPoista
 2. Kalevin suklaat on kyllä hyviä, mutta nyt en saanut ostaa menossa olevan suklaa-totaalikieltäytymisen vuoksi. Siitä on kyllä jo vähän lipsuttu... :)

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä söpö monitoimiosaaja. :)

  VastaaPoista
 4. Tarkoitit varmaan tuota seuraavan postauksen Sampoa, eikö vain olekin!! :) Sampolta voi pyytää konsultaatiota lähes mihin tahansa.

  VastaaPoista