tiistaina, maaliskuuta 1

Blogin talviuni

Blogi nukkui talviunta melkein kaksi kuukautta, mutta nyt tästä taas lähdetään, uuteen nousuun.

Valmiita töitä ei ole esiteltävänä, vaikka työn alla on koko ajan jotain. Koulussa työstetään mm. ristipistoja ja tänään huovutettiin, sieltä sai alkunsa mm. ylläoleva, jalkavikainen pikku pupu. Mitään valmista ei kuitenkaan oikeastaan saa aikaan, koska kaikki on harjoitusta. Valmiita töitä koulun puolesta nähdään sitten keväämmällä.

Koska koulu ja työt vievät jälleen niin valtavasti aikaa, myös muut käsityöt ovat vähän vähemmällä. Koemaistajan armeijassaolo tuo myös oman säväyksensä arkeen. 4 vuoden yhdessäolo kruunattiin myös nyt valkokultaisilla rinkuloilla nimettömissä. Tämä tyttö on onnellinen. :)

Yritän kuitenkin nyt panostaa tuon kouluasian raportointiin. Outoa, kun ei ole SNY:täkään tahdittamassa tänä keväänä bloggailua. :)

Muutamia postauksia, ainakin värjäyksestä ja huovutuksesta on tulossa lähiaikoina. Voisinpa kertoilla myös kaavoituksesta ja neulonnasta... Ensi viikolla päästään myös harjoitteluun! Toimintaa siis riittää. Vaikka blogi on nukkunut, kirjoittaja sen takana ei todellakaan! :)


6 kommenttia: