Peruskaavaltaan nuo ovat kaikki samanlaisia, eli hyydykekakuissahan murskataan ensin keksit pohjaa varten, sekoitetaan rasvan kanssa ja painellaan pohjaan. Seuraavaksi liivatteet likoamaan kylmään veteen, pohjan juusto&kerma + muut lisäkkeet sekaisin, ja liivatteiden liotus kuumennettuun mehu/tms tilkkaan, liivate joukkoon, kakku vuokaan ja jäähtymään. Ihanan helppoa. :)
Kakku 1# Mariannesuklaa (kuvassa yläpuolella)
1 rs philadelphia-juustoa
4 dl kermaa
6 liivatelehteä
1 levy vesihauteessa sulatettua mariannesuklaata
pari lusikallista sitruunamehua
Pohja:
minttudominoja 1 pötkö
50g rasvaa
Koristeluun pätkiksiä ja juustohöylä :D
Kakku ei ollut yhtään liian makea, vaan ehkä jopa jollain tavalla suolaiseen vivahtava. Jos korvaisi tuorejuuston rahkalla, saisi makeampaa. Tykkäsin (ja muut tykkäsivät!) tästä tällaisena. :) Koristelunsa puolesta tämä voisi olla vaikka sahatyöntekijän kakku, näyttää ihan semmoiselta höylätyltä puulastulta. :D
1 rs philadelphia-juustoa
5 dl mansikkakermaa
1 dl tavallista kermaa
7 liivatetta
1 limen mehu
n. 3 - 4 lusikallista lime curd-tahnaa
Pohja:
1 pötkö päärynädominoita
50 g rasvaa
Koristeluun sulatettua valkosuklaata, näytti kuulemma spagetilta. Kokeilisin seuraavaksi ehkä jotain muuta. :D
Kirpsakkaa ja raikasta! :)
1 rs philadelphia-juustoa
6 dl kermaa
7 liivatetta
2/3 levyä minttukrokanttisuklaata sulatettuna
sitruunamehua
Pohja:
1 pötkö minttudominoita
50 g rasvaa
Koristeluun loput minttukrokantit rouhittuna, ja kakkoskakusta jäänyttä valkosuklaata :)
vitsi näyttää kakut hyviltä, mut toivon silti sitä autokakkua(;
VastaaPoista