sunnuntaina, huhtikuuta 3

Elämä pikseleinä

Alikeompelua. Uusi ihastukseni.

Sille sais olla vaan enemmän aikaa. Nämä on koulussa tehtyjä harjoituksia.. Kiva tekniikka. Tykkään paljon enemmän, kuin päällikeompelusta. :)

Ompelurasia. Rakastan myös vadelmanpunaista! Rasia kulkee mukana lähes päivittäin, mm. juuri noilla kirjonnan tunneilla...

Tämän illan hommana puseron kaavojen ja kankaiden leikkaaminen. Ikea myi minulle 30 m piirustuspaperia. Ajatus noin monesta tyhjästä paperimetristä on ihana sillä...

... kalenteri on kaikkea muuta. "Tekstiilimatskukuolema" on ilmaisu sille, miten ei kannata jättää joulun hommia rästiin huhtikuulle. Keväällä ois nimittäin muutakin tekemistä. Muistiin ens vuotta varten. Kevään uusia juttuja on yliopistoliikunnan kausikortti, jotta mieli pysyy virkeänä. Spinningin ihanuus! Voinen myöskin kertoa, että ensi vuonna opastan uusia fukseja tuutorina. Jännittää! :)

Päivän rästihommat. Listat pitävät ajatukset kasassa.

Koemaistaja on puhelimen päässä. Kaksi viikkoa takana, yksi vielä edessä, sitten nähdään. Hullua ajatella, millä tahdilla elämä etenee; armeijaa takana jo kolme kuukautta. Edessä enää yhdeksän .....

Oon kokonaan unohtanut kertoa tästä keittiössä kukoistavasta orkideasta. Se on päättänyt piristää mua joka päivä, kun koulu yrittää kukistaa mut alleen. Ja nyt se on oikein tsempannut; loppurutistuksen lähestyessä, se pukkasi rykelmän uusia nuppuja.

Tämä kuva halusi nyt olla näin päin. Perussukat, raggegarnista. Muuta kummallista niissä ei ole, kuin että lanka on itsevärjättyä. Ensimmäinen, parin kuukauden takainen langanvärjäyskokeiluni. Tätä lisää!

8 kommenttia:

 1. Tuo alikeompelu näyttää hauskalta! Ja sukat on kauniisti värjätty. :)

  Tsemppiä rästihommien selättämiseen!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nuo alikeompelut! Niin paljon on ihania tekniikoita olemassa, kunpa ehtisi vaan kokeilemaan!

  Multakin tsempit rästitöihin! Onneksi valo sentään lisääntyy ja illat sitä mukaa pitenee :)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia kouluhommia! Rästihommalistasi muistutti että miunkin piti huomiseksi selvittää kankaankuvia ja piirrellä niisintää ja poljentaa ja ties mitä, huhhuh...

  VastaaPoista
 4. Hihih, ei taidettu kuitenkaan kuolla tänään vaikka sun(kin) kalenterissa niin luki... ;)
  Ja nuo sukat oli kyllä livenä huimasti värikkäämmän oloiset, ihanat jokatapauksessa. Muutenkin oot kyllä taas tehny kaikkea hienoa, ja muutamia idoita on allekirjoittanut sulta näpsinut. :))

  VastaaPoista
 5. Kiitos tsempeistä! Ei tässä oo enää kun kuukausi ja siinäki pääsiäinen välissä! :)
  Alikeompelut on kyllä niin kivoja. Että taisin tänään tehdä vähän ostoksiakin tuohon kirjontaan liittyen.. :D Emma, tsemppiä myös sun opiskelukevääseen, onneksi kohta on kesä! :)
  Sini, ootan edelleen sitä heijastinta jonka joskus teet mulle alikeompelulla.. Koska itsehän en jaksa tehdä... :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä mä sulle voin heijastimen tekasta, luultsisti siitä kyllä tulee puudeli. Mutta toki toiveita otetaan vastaan (en lupaa noudattaa kuitenkaan). ;)
  Ens syksyksi saat viimeistään, kun eihän niitä ees kesällä tarvi, eihän?!?

  VastaaPoista
 7. Heippa,
  otatpa ihania kuvia! Onpas myös upeita töitä sulla. Ihanaa kevättä ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, M.Orvokki! :) Kaunista kevättä sullekin! :)

  VastaaPoista