perjantaina, tammikuuta 20

Uusia suuntia

Inspiraationi. Se kukkii jo kolmatta kertaa.

Uskolliset apuvälineeni.

Ääni, joka syntyy kun mapin klipsi napsahtaa auki.

Riemu kun saa oppia jotain oikeasti kiinnostavaa.

Olla tekemisissä kauniiden asioiden kanssa.

Vaihdan ärräpaidan kevään mittaan kukkakaupan mustaan essuun, joita tosin ensin sain projektiksi valmistaa 30 kpl. Yliopisto-opiskelija oon edelleen, mutta kukkasidontaa pääsen opettelemaan tiiviskurssille, ja sen jälkeen alan rautaisten ammattilaisten oppiin ja töihin. Neljä kesää kiskantätinä ja nyt tiedossa onkin sormien upottamista multaan. Käsityötiede kulkee olkalaukussa kevään mittaan, mutta ajattelin silti vähän irrotella ja astua pois tutun kassan takaa. Haastaa itseni ja etsiä uusia juttuja.

Olen niin iloinen!

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, kuulostaa mahtavalta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niin minustakin!
  Kävin vähän blogin ulkonäön kimppuun, toivottavasti tämä olisi vähän reippaampi kuin se edellinen. Se oli yhtä utuinen kuin viime syksy...

  VastaaPoista
 3. Hei mahtavaa, onnea! :) Kiva kun löytyy uusia juttuja jotka innostaa!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä :) Onnea uuteen askeleeseen!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kivalta ja innostavalta uusi aluevaltauksesi. Kivaa alkanutta vuotta. Blogin uusi ilme oli niin hieno, etten ensin edes ymmärtänyt minne tulin:-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos tsempeistä! :)
  Oi Susu mikä kehu :D Etköhän totu tähän kukkaisaan lookiinkiin pian, tosin oon vähän miettinyt josko perustaisin sille oman blogin. :)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaapa kivalta! Uusia suuntia ja jotenkin positiivisia odotuksia on kuultavissa rivien välistä. Ihanaa, tsemppiä sulle!

  Ps. Olen entinen puutarhuri, erikoistuin kukka- ja puutarhakauppaan, ja toinen noista kirjantekijöistä oli mun opinnäytetyön ohjaaja. :D

  VastaaPoista
 8. Arual Maria, niitä odotuksia nimenomaan! :) Kiitos! Ja hauska sattuma. Kirja on hyvä :D !

  VastaaPoista