keskiviikkona, heinäkuuta 29

Jotain valmista!

Yleensä mun käsitöillä on tapana jäädä roikkumaan. Vaikka kuinka innostuisin, johonkin tekeminen tyssää ja kerät ja puikot unohtuvat. Tämän, nyt 2,5-vuotiaalle pojalle, tarkoitetun neuletakinkin aloitin tammikuun paikkeilla, ja tein siitä kaukokatseisesti 2-3 -vuotiaan kokoisen. Ihan vaan siltä varalta että se unohtuu kaappiin, ja kun innostus taas iskee, ei poika ole kasvanut siitä ohi. ;)
3 kuukautta se oli jumissa. Kun olisin aloittanut taas, huomasin, että se Suuri Käsityö, jonka ohjetta sovelsin (01/09), oli hukassa! Kun vihdoin sain lehden tutulta lainaan, oli innostus jo vähän taas lopahtanut.. Sunnuntaina kaivoin sen nyt esiin, huomatakseni, että siitä oli tekemättä enää naurettavan pieni pala! Nyt se on (melkein) valmis. Napit enää puuttuu, mutta olen niin iloinen siitä jo ilman nappeja että voisin hihkua! Lankana Novitan Nalle Colori, vaikka ohje neuvoikin aivan muuta. :)
Kamera unohtui kotona käydessä sinne, ja nyt kun olen jälleen "kesäsiirtolaisena" täällä pääkaupunkiseudulla, ainoa mahdollisuus kuvata on tuo kännykkä. Huomenna ehkä saan kamerani takaisin matkaan, parempia kuvia myöhemmin tiedossa. Kuvassa tuo tekele muutenkin näyttää hirveän isolta; ei se sitä oikeasti ole. Ehkä hivenen liian suuri saajalleen, mutta saaja kyllä kasvaa kohisten. :)
Ruoanlaitto on vähän nyt jäänyt, kaiken ajan kuluessa puikkojen parissa. Suunnitteilla on aloittaa jonkinnäköistä neuletoppia/-mekkoa, langat ja pyöröpuikotkin on jo. Valmista voi odotella siinä v.2013 paikkeilla. ;) Myös rakas koemaistaja lähti takaisin Pohjanmaalle töiden loputtua, joten siksikin leivonta vähän hiipuu. Yksin ei pelkästään viitsi leipoa, ja sukulaiset, joiden luona asun, kieltäytyvät syömästä. Ei kuulemma liikaa herkkuja :-).
Huomenna suuntaan kohti Jyväskylää, mökkeilemään ja rallihuumaa tunnustelemaan. 5 päivää vapaata töistä! Kokonaan kesäpesti loppuu 16. elokuuta, jolloin koti kutsuu, ja koulukin. Suuntana matkailun opinnot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti