sunnuntaina, syyskuuta 20

Enkä väsy katsomaan kun linnut lentää matalalla...

Lauri Tähkän soidessa on hyvä kartoittaa vähän tän syksyn keskeneräisiä. Josko oikeasti saisi kaiken jouluun mennessä (+ paljon muutakin, kiitos :) ) tehtyä.. Nämä siis kesken:

- 4 paria päättelemättömiä villasukkia
- päättelemättömät kämmekkäät
- neuletoppi, kaipaa kaventelua ja olkaimia
- parilapanen, päättelyä vaille
- siniturkoosit lapaset, päättelyä vaille
- mustavihreät "kawasakisukat", ensimmäinen vailla kärkeä
- ikuisuusprojekti neuleslipari

Tässä nämä nopeasti mieleen muistuvat. Lisää löytyy, olen varma siitä! Aikomuksena on aloittaa itselle ruskasukkia, Koemaistajalle karvalapaset, ja pörröregiasta sukat.. Lisäksi aion tehdä muistitikulleni oman kodin. :) Koemaistaja sai jo omansa ja herätti niin kovaa ihastusta, että lisää on tulossa.. Huomenna kuvia niistä. :) Lisäksi suunnitelmissa on lapaset joiden kuviointi on vielä työn alla. Herranen aika tätä työn määrää. :) Ärsyttää vain nuo jämälankakerät. Raitaista seiskaveikkaa löytyy keränloppuja vaikka kuinka, ja niistä saisi kaikista varmaan yhden sukan. Eriparisukkia?! Lapsiakaan ei kenelläkään tutulla ole niin pieniä.. Onpas! Koemaistajan suku taitaa saada pehmoisia joululahjoja......

Uutta lankaakin olen ostanut! Maijaa tuli 2 kerää, oranssia ja punaista sekä 1 keltainen Nagano. Siitä siis ruskavärit sukkiin. Koemaistaja ilmoitti haluavansa lapasiinsa oranssia pörröistä lankaa, ja onneksi Halpa-Hallissa oli vielä teddyä jäljellä.. Mielestäni on kyllä vähän kökköä tuo Teddyn poistuminen, siitä sai niin hauskoja juttuja tehtyä.

Tämä oli nyt tällainen kuvaton pääntyhjennys. Tähkä jatkaa lauleluaan, ehkä tartun vielä hetkeksi puikkoihin.. Huomenna kuvia + jotain valmista?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti