tiistaina, syyskuuta 29

Kusti polki...


... nimittäin minulle tällaisen! Jujupa juju. Liittymislaskuni makselin elokuussa, ja ensimmäisen kuukaudenkirja-mainoksen sain kotiini viime viikolla. Tänään sitten tupsahti tämä! Eli ilmeisesti edellinen, ensimmäinen kuukauden kirja-mainokseni on kadonnut matkalla, joten en ole mitenkään tätä kirjaa voinut perua.. Nyt vähän pännii. En ole mikään suuri tilkkujen ystävä, ompelukoneen kanssa tuloksena on lähinnä kiroilua ja katkenneita neuloja. En siis tiedä, pitääkkö tämä vaiko palauttaa. Ehkä tutkin sen läpi, ja .. Jos joku tahtoo, siitä saisi! Perässä seuraa tosin lasku, 21,80e...
Kun näin paketin, pienen manailun lisäksi toivoin että olisi nyt edes joku neulekirja. Ei ollut ei. Aina ei voi olla mun päivä. :)


Startitis? Sir yes sir! Yksi tällainen on nyt valmiina, toista ei edes aloitettu vielä. Mielestäni on aika kivat raidat. :)


Alkoi tehdä kauheasti mieli tällaisia tossuja, joten virittelin sitten omasta päästä, kun jämälankaakin on. Tietää mitä kaverit saavat myös joululahjaksi...! Toista tossua on pitänyt jo vähän testailla, ja koska toinen on vasta puikoilla, olen kulkenut täällä eriparisukkaisena.


Keväällä kirjoittelin ylös jostain ruokalehdestä appelsiiniviola-kääretortun ohjeen, ja eilen se lappunen löytyi pöytälaatikosta. Piti sitä sitten tietenkin testata. :)
'Ohje on ihan perus(3/4 jauhoja, 4 kananmunaa, 1 ½ dl sokeria, 1 tl leivinjauhoja ja 2 dl kermaa, 200g valio viola appelsiinia, ½ dl sokeria ja 2 tl vaniljasokeria.) Aivan hyvää tuli, Koemaistajan arvosana 4 (asteikko 1-5), "sisämössö kaupasta ostetun makuista" ja isä kommentoi, että välissä olisi voinut olla vähän lisää vadelmaa. Lisää?? Vadelmaa?!?

Poden hirveää palmikkomorkkista. Haluaisin opetella tekemään erilaisia palmikkoja, tai edes aluksi ihan niin peruspalmikoita kun vaan voi tehdä. Jostain syystä en ole saanut aikaiseksi opetella.. Muut masentelevat jumiutuneensa pelkkään 2 o 2n-neuleeseen, mutta minäpä kudonkin pelkkää oikeaa sukkapuikoilla! 8) Jospa sitä joskus uskaltaisi.. Olisiko kenelläkään tiedossa jotain kivaa ja helppoa palmikollista ohjetta palmikko-noviisille? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti