perjantaina, syyskuuta 11

Lapaset puikoilla toivottaa syksyn pian tervetulleeksi..Turkoosi-vihreät lapaset pääsivät bambujen ensimmäiseksi projektiksi. Kauan piti noitakin puikkoja himoita, ja ovat ne kyllä kieltämättä mukavat.. Jälki kyllä aluksi oli hieman kiemurtelevaa. :) Langat ovat minulle uutta Maijaa, siitä onkin pitkä kun olen viimeksi jostain muusta kuin Novitasta mitään tehnyt.
Kuvassa taustalla näkyy Matkailun muodot-kirja, joka pitäisi tenttiin lukea.. Sellaista opiskelua. Kutominen on paljon mukavempaa hommaa, siinä näkee, mitä saa aikaiseksi!Ahkera-Liisasta tarttui mukaan myös nämä. Suloisia sukkia? Suloisia sukkia! Lankakorin laidalla houkutuksena toimineet mallisukat olivat niin hypisteltäviä, että pitäähän tätäkin päästä kokeilemaan. Vitsi kun käsipareja on vaan yhdet!Sampo kasvaa kohisten. :) Tällä viikolla on mm. tiputettu verhotanko ja roikuttu patterin termostaatissa. Kyllä se siitä...

Nyt kohti Vaasaa, ja koulua, ja matikan koetta. Ehkä sen jälkeen Sinooperiin hakemaan saippuamassaa..? Houkuttelisi kovasti kokeilla, montako kattilaa saa sillä pilattua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti