tiistaina, lokakuuta 6

Uusien lankojen hypistelyä ja sen oikean etsintää..

Olen jo jonkun viikon etsinyt uusia sykähdyttäviä lankoja, ja kohdannut monia, mutten sitä joka väkisin tarttuisi mukaan. Nyt, bloggailun seurauksena, olen tutustunut Wollmeiseen; mitkä värit!! Hypistelemään sitä pitäisi päästä, ja saapi nähdä, pitääkö sitä tilailla.. Myös Regian hand dye effect jäi messuilta vähän mietityttämään.

Ravelryynkin sain aikaiseksi rekisteröidyttyä ja se on menoa se. Uusia ihania neuleblogeja olen löytänyt vaikka millä mitalla, ja ideoita, voi niitä ideoita! Baktukseen on jo langat mietittynä, uutta parilapasta olisi tilauksessa, ja sukkia on puikoilla jonoksi asti..

Huomenna olisi ruokatuotannon tentti, voitte vain arvailla tämän lankavillityksen ja blogiseikkailun ja ravelryssä haahuilun johtavan johonkin aivan muuhun kuin intohimoiseen "Handbok i matlagning" -kirjan lukemiseen... Tämän mahdollisen ensimmäisen-tentin-epäonnistumisen voinee laittaa vielä tottumattomuuden piikkiin; on kauhean hankalaa yhtäkkiä lukion selkeiden lukemiskäskyjen jälkeen kuulla vain tenttikirjan nimi, ja sitten ei enää mitään muuta. Saa nähdä miten ensikertalainen selviää, tiedossa todennäköisesti villiä runoa lihan valmistuksesta ja herkkää nauriiden kuvailua.

Muuten, jättäkäähän jälkiä käynneistänne, olisi mukava kuulla kuka täällä käy, kun laskuri kerran juoksee. :)

3 kommenttia:

  1. Tulinpa jättämään puumerkkini tänne, jotta tietäisit laskurisi juoksua aiheuttavan yhden. Palaan myöhemmin tutustumaan sinuun paremmin:-) Toivottavasti tentti meni putkeen!

    VastaaPoista
  2. Tosi mukava kun kommentoit! :) ei se aivan putkeen mennyt mutta tarpeeksi hyvin kuitenkin! (;

    VastaaPoista
  3. Hei! Osallistuit arvontaan tuolla mun blogissa, joten piti heti tulla vastavierailulle :) Näyttää kivalta :D

    VastaaPoista