torstaina, lokakuuta 29

Elämä riepottaa niin ettei edes bloggailla ehdi!


Kaikenlaista on tapahtunut; koulussa vaihtui uusi jakso, ja sitä myöten taas uusia hommia tuli aivan kiitettävästi. Töitäkin on tullut tehtyä useampi päivä, ja tänään sain kuulla pääseväni yläasteelle sijaiseksi ?! Köksää, liikuntaa, ja äidinkieltä. Köksästähän mulla on runsaasti koulutusta jo; eilen oli ensimmäiset keittiötunnit ja kasviskiusausta väännettiin.. ;D Hurjalla kokemuksella siis mennään, mutta eikö se jotenkin niin mene, että ylitsevuotava into korvaa puuttuvan älyn? Toivottavasti seitsemännen luokan äidinkielen asiat ovat vielä muistissa, eikä tarvitse opettaa pilkun paikkaa...


Kuvan mukaisesti, neulominen maistuu. Tosin olen nyt viipottanut niin paljon, että hommat vähän seisovat. Tempo muuntuu aikaa myöten hempeilylapasiksi. :)


Niin se hortonomin ura.. Pauligilta sain mukavan kirjeen alkuviikosta, näitä jos saisin aikaiseksi istuttaa.. Mietityttää vain, onko minulla kärsivällisyyttä näiden kanssa; itämiseen n 2kk, ja ensimmäiset kukat tulevat pensaan ollessa 4-6 -vuotias! Tulee pitkäksi aika odotellessa...

Tässä tän hetken tikuttelua. Nämä ovat kaverin värivalintoja, ja menossa hempeilylapasiksi. Erilaiset ne ovat, koska toinen on tytön ja toinen pojan, ja kolmas lapanen on sitten sellainen, missä voi pitää käsistä kiinni. Näiden jälkeen ei voi enää esittää mitään tekosyitä, miksei mennä yhteiselle kävelylle. :)
Nyt lupaan taas kutoa ahkerammin!


Uutta satoa. Chili tiputti kukkansa, ja nyt siinä on kauniita vihreitä nuorukaisia kasvamassa useampia. Tänään lähden Helsinkiä kohti, ja pitää kyllä pyytää äitiä kastelemaan, sillä tuo chili kuivahtaa todella nopeasti!

Helsinkiin siis pientä syysretkeä viettämään, tiedossa shoppailua, musiikkia, ystäviä, ja toivottavasti pitkään nukkumista. Koulu selvinnee huomenna ilman minuakin. :) Laukkuun on pakattu myös lankoja, josko automatkalla ehtisi vähän saada valmista aikaan. Ellen sitten joudu ajamaan koko matkaa. :)

Koulusta puheenollen, uusia mielenkiintoisia kursseja on alkanut. Markkinointia, viestintää, ruokatuotantoa.. Ekasta jaksosta jatkuu mm. viinioppi. En tiedä olenko oikealla alalla, mutta ainakin tuolla koulussa on ihan hauskaa! :)

Nyt koneet kiinni ja autolla kohti etelää! Pahoittelen postauksen lyhyyttä ja "sisällöttömyyttä" ja valmiiden käsitöiden vähyyttä, sekä lupaan korjata ongelman. Joulun lähestyessä se ei liene vaikeaa ollenkaan..

1 kommentti: