lauantaina, huhtikuuta 17

Leeeeet's zumba!Kuva täältä.

Koko syksyn ja talven oon miettiny että pitäis kyllä kokeilla zumbaamista. Tutut hehkutti sen hauskuutta ja liikunnan todellista iloa, mutta en vain saanut aikaiseksi. Nyt tänään järjestettiin zumbatempaus, jonka tuotto meni tuttavan luokan leirikoulukassaan, ei voinut enää olla menemättä.

Se oli ihanaa !!

Miksi ette ole minua aiemmin pakottaneet mukaan? Aamulla olin pelkkä hapan sitruuna, vihasin herätyskelloa joka ei tajunnut olla herättämättä, naakkoja jotka ilmeisesti olivat asuntonäytössä savupiipussamme, ja jopa Koemaistajaa joka ei ole tehnyt mitään ansaitakseen sitä. Zumban jälkeen se hapannaama katosi ja tilalle tuli herkästi hymyilevä tyttö!

Jottei mene pelkäksi zumbahehkutukseksi (neulekuviahan ei ole, koska en ole ehtinyt mitään tehdä), päivitellään vähän kuulumisia. Kouluhaut on nyt tehty ja pääsääntöisesti Helsinki suuntana.. Pitäisi vaan lukea vielä paljon enemmän. Sen sijaan istun bloggaamassa, tikutan kevätvillasukkia hidasta tahtia ja keikutan pyllyä zumbassa. :) Lisäksi töitäkin on tarjolla, vieläpä opettajansijaisuuksia, eikä normaalia kassatyötä vaikka on sitäkin muutama vuoro tiedossa.

Jospa ensi viikon aikana saisin jotain neulejuttuja kuvatuksi, ja tehtyä ylipäätään. Edes ne villasukat. :)

3 kommenttia:

 1. Uus blogipohja! Kivalta näyttää! :)
  Ja vitsit ku oiski kiva päästä kokeilemaan tuota zumbaa, kaikki on kehunu sitä niin paljo. Tiiän että tykkäisin siitä tosissaan!

  VastaaPoista
 2. No ihan varmasti tykkäisit, on se niin kivaa! :) Nyt on selässä semmoinen mukava zumbajumi, mutta ens kerran jälkeen ei toivottavasti enää ole.. ;) Koemaistajan avustuksella eilen vähän värittelin blogia uusiksi, ei millään meinaa löytyä kivaa. Mutta saa olla näin ainakin hetken aikaa taas. :D

  VastaaPoista
 3. haluan kans zumbata! tosin näis kuumehoureis maatessani ei ollu insppista laittaa ees viestiä salille päin.. no mutta pitää huomen :) sain pääsykoekirjat! voin alkaa stressaamaan taas :D

  VastaaPoista