torstaina, huhtikuuta 1

back to basics


Reissaaja on kotona taas! Kävi missälie huollossa. Pidin sille hyvin napakan puhuttelun, miten tässä huushollissa käyttäydytään; näytetään ne kuvat mitkä minä haluan, muistetaan asiat niin ettei joka käynnistyksen jälkeen tarvitse aloittaa koulutusta alusta, ja kielenkäyttöä tarkkaillaan erityisesti, esimerkiksi "käyttöjärjestelmää ei löydy" on täysin pannassa. Sen jälkeen etsitään uusi koti, ja minulle on aivan sama onko hyvä koti vai ei.Tässä viimein tämä SNY, ihana, aurinkoinen SNY. Pakettikin oli kuin minulle tehty.
Sisältönä oli siis (kertauksen vuoksi kerron, jos joku ei halua kuvasta katsoa:D) kortti, keltaista Schoppenwollen lankaa, kaksi huopuvaa Katiaa, auringonkukan siemeniä ja teetä, nam. Siemeniä en ole ehtinyt vielä laittaa itämään mutta ehkä tässä pääsiäisloman aikana. Oli kyllä kiva paketti, ja ihan positiivista oli ettei siellä ollut mitään makeita herkkuja. Vain mielelle, käsille ja silmille!Mulla on ollut hyvä postipäivä. Tänään minua muistettiin Suurella Käsityöllä, Hobby Hallin kuvastolla, Trendin tilaajalahjalla (siis lehdestä jota ei enää tule..), ja verottajakin lähetti mukavia kirjeitä. Eilen ja toissapäivänä sain kirjeitä tytöiltä eripuolilta Suomea, ihanaa <3 ! Kirjeitä lukiessa, ja muutenkin on tullut mietittyä että onpa omituista miten moni tätä lukee muttei sano paikallaolostaan mitään. Kommentoikaa naiset! ;) Tuota ihanaa piskuista suoristusrautaa täytyy vielä tänään vähän kokeilla, vaikka kello menee jo puoltayötä. Ihan vaan testaan. Vähän vaan.


Sain tänään myös pienen pussillisen aarteita, enkä oikeastaan ole ehtinyt siihen vielä tutustua, sen verran katselin että Teddyä näkyy olevan. Ohuita virkkauslankoja oli paljon, ne luovutan eteenpäin tai laitan hyvään talteen odottamaan mahdollisesti joskus iskevää pitsinvirkkausinnostusta. Sitä saa varmaan odotella. :)Sampo halusi toimia kuvausassistenttina, mutta oon kyllä sitä mieltä, että koulutusta tarttis vielä, ennenkuin palkkaan innokkaan harjoittelijan.Tässä se nyt on, baktushan siitä tuli. En kattellut ohjetta mistään, enkä koskaan ole baktusta ohjeesta tehnyt, mutta pieni kutina oli tehdessä että taitaa olla ihan oikea baktus tämä. Lankana Novitan Rose Mohair, enkä jälleen tiedä minne on matkalla. Ehkä käytän itse tai annan Sampon kynsittäväksi. Langat se voisi päätellä puolestani, olisin tyytyväinen.Nämä sukat löysivät jo kodin. Lankana seiskaveikkaa varastojen kätköistä, ja 3,5 bambut. Mariannesukiksi ne ristittiin. :) Varastojentyhjennysprojekti on alkanut mielestäni hyvin (jos ei nyt lasketa tuota nöttöskasaa minkä tänään itselleni haalin.......) enkä ole ostanut lankaa moneen viikkoon! Vaan ihan oikeasti käyttänyt noita jo olemassa olevia. Outoa. Nyt on kuulemma kaikenlaista tautia liikkeellä. :) Autan iloisesti myös äitin lankavarastojen (jotka eivät häävit ole) tyhjentämistä, ja nyt on puikoilla huopatossut, joista tulee ihan mansikkajogurttitikkarin väriset!

Paransin elämäni laatua tänään kuluttamalla Anttilassa joululahjaksi saamani lahjakortin, ja kannoin kotiini Philipsin tehosekoittimen. Tykkään! Testattiin jo mustikoilla ja jätskillä. Huomenna aamupalaksi päätyy banaania, mansikkaa ja partaukkojogurttia. Kauan koneesta haaveilin, ja nyt oon kyllä tyytyväinen. Täytyy vaan muistaa käyttää sitä! ;)

Pääsykokeisiin luku on alkanut minulle yllättävänkin hyvällä tahdolla ja tahdilla. Pitäisi vaan löytää aikaa taas lukemiseen, tänäänkin on viipotettu sinne sun tänne. Nykyinen koulu turhauttaa, mutta sielläkin täytyy istua sillä jos en ensi syksyksi uutta opiskelupaikkaa satukaan saamaan, on tuo parempi kuin ei mitään. Aika vähän, mutta silti... :D

Tämän megapostauksen myötä hyvää pääsiäistä kaikille. :) Palailen normaaliin (??) bloggaustahtiin tässä taas, kunhan saan puikoilta jotain valmiiksi ja jotain mullistavaa tapahtuu. :)

5 kommenttia:

 1. Söpöt nuo marianne-sukat! :)
  Ja tuo Trendin tilaajalahjana tullut minisuoristusrauta on oikeasti tosi hyvä! Ite ainaki oon tykänny et hyvin toimii, ja on niin näppärä ottaa matkoille mukaan. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuulla et toimii! En ehtiny eilen kokeilemaan, kun tulin järkiini ja tajusin paljonko kello on. Ehkä tänään, kello on vasta seitsemän.. :D

  VastaaPoista
 3. Hyvää Pääsiäistä Sinullekin!
  Tosiaan megapostaus kun lukiessa tuli mieleen monta kommenttia. Tuleekohan tästä megakommentti?
  Hyvä että kerrot Reissaajalle kuka on POMO mut taitaa olla turhaa yrittää samaa kuvausassistentille.
  Mun äidillä on tuollainen minisuoristusrauta ja se tekee sillä kiharoita?!
  Baktus näyttää ihan baktukselta (olen itse tehnyt pari ihan ohjeella). Ja sukat ihan Mariannelta:-)
  Sulla on aika maistuvia noi neuleiden nimet mut on mullakin työn alla Kebabbia...

  VastaaPoista
 4. Hei Susu, kebab kuulostaa aika villille! Pitää tulla käymään blogissas.. :D Reissaaja ei oo uskonut mua ja taitaa lähtee taas huoltoon. Tekis mieli heittää ikkunasta koko roska! Kuvausassistentti tosiaan kunnioittaa mua ihan yhtä paljon, onkohan mulla auktoriteettiongelma. :)
  Mäkin eilen villiinnyin suoristusraudan kanssa, ja kiharoitahan siitä tuli. Oon ennen semmosella isommalla koittanut mutta ei tuu kun laineita.. Nyt tuli kunnon korkkiruuvia! ;)

  VastaaPoista
 5. oon kans kokeillu tollast minirautaa kiharoihin, tulee paremmin ku kihartimel(; mulleki sellanen!

  ps. arvaa hylkäsink vahingossa sun laittaman kommentin:(

  VastaaPoista