perjantaina, heinäkuuta 2

Blogisynttärit6.7. tulee kuluneeksi vuosi ensimmäisestä blogikirjoituksesta. Ehkä sillä sietää vähän jo ylpeillä, vaikka blogimaailmasta löytyy tuhansia vanhempia blogeja. Olen kuitenkin iloinen, että omani on pysynyt pystyssä blogikriiseistä huolimatta näinkin kauan, ja sen kunniaksi paukautetaan arvonta käyntiin!

Arvontaan voit osallistua jättämällä parhaan & hauskimman & ikimuistoisimman kesämuistosi kommenttilaatikkoon. Arvontapalkinto on vielä vähän hämärän peitossa, mutta jospa tehdään niin että voittajia onkin kaksi, ja toinen saa itsetehtyä ja toinen jotakin mistä voi tehdä itse. Ilmoita kumman palkinnon haluat, mikäli arpaonni suosii!

Aikaa osallistumiseen on 9.7. eli ensi perjantaihin asti, pitäähän juhlien jatkua aina pari päivää ylimääräistä.. :)

Palan halusta kuulla teidän kesämuistoja ! =)

7 kommenttia:

 1. Jee! Onnea siitä, että olet jaksanut pitää blogia jo vuoden ajan. Pidän blogistasi kovin, aina täällä käyn, kun uutta ilmestyy.

  En koskaan unohda sitä kesäistä piknikkiä, joka tehtiin koko yön valvottuamme kavereiden kanssa teineinä aamuviideltä läheiseen saareen. Itikoiden määrä oli jotain aivan käsittämätöntä (eihän me sellaisia oltu ees ajateltu..). Eväänä meillä oli sitä mitä sattui löytymään, paahtoleipiä ja juustoa ja mehua. Väsymyksestä ja itikoista ja kaikesta johtuen oli erittäin hauskaa. :)

  Jos mie voittaisin, niin miulle kävis ihan kumpi tahansa palkinto.

  VastaaPoista
 2. Vaikea on valita parasta kesämuistoa mutta yksi hauskimmista oli tyttöjen kanssa tehty muutaman päivän retki saareen useampi vuosi sitten. Teltassa oli ahdasta, itikat häiritsivät ja puut loppuivat nuotiosta. Kivaa oli ja muistaakseni alaston uinnillakin päästiin käymään.

  Minulle kanssa kävisi kumpi palkinto tahansa

  VastaaPoista
 3. Onnittelut blogillesi!
  Hauskimmat muistot ovat lapsuudesta mummin mökiltä. Uimme ja pulikoimme vedessä koko päivän. Sauna oli lämmitetty meitä varten. Mummi leipoi munkkeja ja tarjoili meille niitä ja sitruunasoodaa saunan lauteilla!

  Kumpi palkinto tahansa olisi ihan yhtä mieluinen.

  VastaaPoista
 4. Onnea ensimmäisestä vuodesta!

  Parhaimpia kesämuistoja on varmaankin jäänyt kielimatkalta Englannista, jolla muutama vuosi sitten oli. Paljon hauskaa, uusia tuttavuuksia ja paljon uusia kokemuksia. Tältä kesältä mukavimmiksi muistoiksi ehkä jää illat järven rannalla kuunnellen hiljaisuutta ilman mitään stressiä. Tuntuu olevan niin harvinaista nykyään, ettei tarvitse stressata mistään.

  Palkinnoista molemmat miellyttäisivät, mutta jos tarvitsee valita, niin ehkä kallistuisin itse tekemisen puolelle.

  VastaaPoista
 5. Onnea vuosikkaalle! :)

  Paljon ihania kesämuistoja mielessä. Mutta valitaan nyt imelästi ripari, jolloin rakastuin mieheeni ja lasteni isään <3. Siis minä olin rippikoululainen ja hän isoseni. Olimme vaellusriparilla Lapissa, ja voi sitä pienen tyttösen sydämen läpätystä! Konservatiivisena ja kuuliaisena isosena mieheni ei tohtinut tunteitaan leirillä paljastaa - vasta konfirmaation jälkeisissä bileissä selvisi tunteiden olevan molemmin puoliset. Se oli kai sitä rakkautta ensi silmäyksellä. Parin viikon kuluttua tuosta kesämuistosta tulee kuluneeksi 14 vuotta, ja yhtä pitkän aikaa olemme viettäneet onnellista yhteiseloamme :).

  Niin ja molemmat palkinnot ottaisin mielihyvin vastaan ;).

  VastaaPoista
 6. Onnea Blogitaaperolle ;)

  Kesämuistoja on paljon... Ensimmäisenä mieleen tulee miullekin kesät mummolassa: leivottiin pullaa, juostiin metsässä ja pellolla, kerättiin käpyjä, paistettiin muurikkalettuja, etsittiin harvinaisia kasveja ja käytiin retkellä meren rannassa. Ja aurinko paistoi tietenkin aina ;)

  Kumpi tahansa palkinto kävisi hyvin.(Jouluvaihdossa siulta saamani sukat lämmittivät viimeeksi tänään lentokoneessa mukavasti jalkoja.)

  VastaaPoista
 7. Onnea blogillesi! :)

  Hauskinta tai parasta kesämuistoa on niiin vaikea valita...
  Muiden telttailu ja retkeilykokemuksista tuli mieleeni kuitenkin ainakin yksi kesämuisto, joka näin jälkikäteen on aika hauska. :D Kesäfestareilla tuossa 17-vuotiaana iski kaamea sademyrsky illan suussa, jonka jäljiltä löysimme telttamme litimärkänä (kyllä, myös kaikki teltan sisällä ollut kuten vaatteemme oli märkiä) ja tuhansien etanojen valloittamana. :D Ensin melkein itketti ja kauhistutti tuleva yö, mutta räkänauruiksi se lopulta muuttui kun koko tilanne oli niin koominen. :D Ripusteltiin vaatteita puiden oksiin kuivumaan ja irrotettiin limaisia etanoita telttakankaasta. Lopulta päästiin kavereiden telttaan yöpymään ja vaatteita lainattiin myös. :D

  Palkinnoista molemmat olisi mieluisia. :)

  VastaaPoista