tiistaina, heinäkuuta 13

Heinäkuun helteillä..


Blogi on jäänyt vähän unohduksiin, kun on niin kuuma että datailuunkaan en enää kykene. :)
Arvonta on kuitenkin huomioitu ja arvon voittajat tänään tai huomenna, kuinka nyt ehdinkään.

Viimeisen viikon aikana on tehty oikeita kesäjuttuja; käväistiin virvelöimässä (ostin oman virvelinkin! Se on pinkki ja kimaltaa =) ) ja sain yhden pienen ahvenen joka päästettiin takaisin kotiinsa. Oli siinä kuitenkin 1 kala enemmän kuin Koemaistajalla. ;) Metsästä löytyi ensimmäiset mustikat, ja mansikoita on kannettu kojusta kotiin. Myös hevoselämää on viritelty, ja tänään lähdetään uudelleen metsään issikan selässä römpimään. Nauratti viime kerralla; kuunteleppa siinä nyt luonnon rauhaa kun alla rönyää useampi sata kiloa touhukasta issikkaa. Kaverin ratsu taas kaatoi mennessää komean kokoisen pusikon; paarmat nipistelivät niin eihän sitä ehtinyt aina eteenpäin katsoa!

Jo toisena kesänä peräkkäin ohjelmaan kuuluu myös pääsykoetulosten odottelu, ja yliopistopaikka pääkaupungissa onkin nyt itkettävän lähellä. Ensimmäinen varasija?! Ja vielä alalla, jonne ei välttämättä varasijoilta ole aina edes päässyt. Pidetään peukkuja!

Lankajutuista sen verran että ostin juuri Blend bamboo-langat neuletakkiin! Siitä kuvia kunhan saan hankittua vielä puikot ja aloitettua jotain, Modan ohjeella mennään. Novitankin syyskuvasto tuli, ja jäi kyllä vielä vähän lukematta. 25 asteen helteillä ei huvita edes ajatella kutovansa paksuja syysneuleita!

Neljä viikkoa töitä jäljellä, ja sen jälkeen lähdetään viikoksi mökille järvimaisemiin. Tässä siis vähän päivitystä, mitä tänne kuuluu. Lupaan ihan oikea-aiheisen postauksenkin tehdä (eli käsitöihin/leivontaan/tmv liittyvän) kunhan tässä nyt saan inspiraatiosta taas kiinni. :)

3 kommenttia:

  1. Ihana kesäkuva! Voi vitsit et pinkki kimaltava virveli! Sellaisen kanssa minäkin lähtisin kalaan varmaan ilman sukankudintakin:-) Kateellinen virvelistä, mut pidän silti peukut pystyssä:-)

    VastaaPoista
  2. Pitänee ottaa siitä virvelistä joskus kuva. Kalat ihan häikäistyy siitä. :) Kiitos peukuista, niille on nyt tarvetta! :)

    VastaaPoista
  3. voiku pääsisit ois näkeminenkii paljo helpompaa! ((: Meil oli jossain mainokses alennukses jotai pinkkei virvelei, oiskohan samoja !

    VastaaPoista