keskiviikkona, elokuuta 25

Matka


Laatikot on pakattu, auto on täynnä, ja huomenaamulla starttaa pieni punainen kaara kohti Helsinkiä.

Sampoa en saa mukaan, ja sitä tulee eniten ikävä; kuinka sille voi kertoa minne menen ja että tulen kyllä katsomaan sitä?

Jännittää. Uusi koulu ja uudet ihmiset, uusi koti. Sähkölaskut, vakuutukset, mistä tilaan nettiliittymän? Osaanko ajaa Helsingissä? Hukkaanko avaimet kotiin, osaanko kulkea bussilla?

Itkettää. Äiti, isi, sisarukset, teiän pieni tyttö muuttaa nyt pois, tervetuloa kylään! Koemaistaja tulee perässä myöhemmin, meidän kotiin. Sampo, tule syliin! Edellisen koulun kaverit, ostin hyvän vuodesohvan esimerkiksi teitä varten.

Olen onnellinen. Viikon päästä postini kääntyvät Helsinkiin, ja muutaman päivän päästä saan ensimmäisen oman kodin avaimet. Koemaistaja tulee vanhempieni kanssa tuomaan muuttokuorman, ja saan näyttää heille kotini ja leipoa pizzaa ja pullaa, törsätä opiskelijan muutamia euroja herkkuihin. On suunnitelmia syksylle, ja ne suunnitelmat ovat hyviä.

Blogi voi nyt muuttohässäkän aikana olla vähän hiljainen, mutta sehän tietää vain sitä, että parin viikon päästä minulla on teille paljon asiaa.

(Psst! Arvontojen voittajat, en ole unohtanut teitä. Sanoin olevani hieman hidas näissä, joten kärsivällisyyttä. Kyllä ne palkinnot tulevat. :) )

4 kommenttia:

 1. Voi että :). Muistan niin tarkkaan oman opiskelemaan lähtöni. Pienen muuttokuorman ja mietteet mielessä. Onnea uuteen elämänvaiheeseesi! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Sitä varmasti tarvitaan. :) Nää hetket on kyllä varmasti ikimuistoisia... :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kovasti muuttoon ja opiskeluun! Hyvin siellä menee, pärjäät varmasti :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen opiskeluun ja uuteen elämään Helsingissä! :)
  Ja älä stressaa palkinnoista, parempi kasvattaa vähän jännitystä! :D Kyllä ne ehtii!

  VastaaPoista