keskiviikkona, elokuuta 4

Salainen kirppisystävä


Ensin esittelen vähän eilisen Iittala Outletin löytöä. Kaksi lasia 17 e, Koemaistajakin sanoi jo että haloo.. Mutta niissä on muumeja!! Heti seuraavana rakkaulistalla on uudet muumisakset. Onhan se niin, että käsityönopettaja tarvitsee monet sakset, joten selvästi täytyy sellaiset hankkia..

___

Sitten siihen kirppisystävään. Paketistani löytyi laseja, erilaisia lasinalusia, neljä snapsilasia joista yksi oli kokenut kovia, isoja ja pieniä lusikoita, napeista tehty kaulanauha, tyynyliina, lasipurkki, ja kaksi ruoanlaitto-aiheista kirjaa. Paljon mieluista löytyi paketista, kiitos kirppisystäväni nirunaru! Erityismaininnan ansaitsee tuo peltinen banaanikuvainen purkki, se on ihana! :D Sinne tulen kyllä säilömään kaikki neulat, luulisin.

Viime päivät on olleet yhtä paperisotaa, asuntoilmoitukset ja sisäänkirjoittautumispaperit on nyt lähetetty ja tänään hain opintotukihakemuksen, ihanaa. Töitä on jäljellä vielä muutama päivä, ja sitten lähdetään mökille.. Myöskin ekat pahvilaatikot on nyt tiedossa. Jännää. :) Etenkin se, miten saan kaiken tavaran mukaan/karsittua/kirppikselle... 8)

1 kommentti:

  1. nii siihen kaheksaan neliöönhan mahtuu just ja just sänky ja läppäri (;

    VastaaPoista