sunnuntaina, elokuuta 15

Pakenin blogia viikoksi!


Horisontti vinossa mutta minkäs teet.

Vietin viikon mökillä Lappajärvellä, ja ajattelin kyllä ilmoittaa siitä teille etukäteen. Ukkonen vain pätkäisi meiltä viime sunnuntaina sähköt pois, ja aamulla ei sitten paljon datailtu. Blogiloma oli samalla myös pieni pako arjesta, huomenna alkaa muuttolaatikoiden täyttö. Helsinki kutsuu elokuun lopussa, muuttokuorma tulee perässä vähän myöhemmin, ja tavaroitani pääsen asettelemaan kolmeenkymmeneenkuuteen neliöön ensimmäistä omaa (vuokrattua:) ) asuntoa!

Mökkeilyyn sisältyi päiväretki Alajärvelle ja ystävän tapaaminen, uintia, saunaa, laiturineulontaa, yatzya, leivontaa, ja lainakoiran kanssa lenkkeilyä. Monella tapaa muistorikas reissu.

Neulomuksista laitan kuvaa myöhemmin, kunhan saan langanpäät piiloon. Viikon aikana syntyi siis jämälankasukat Koemaistajalle ja uudesta 7 veljestä Sinisorsasta naisten sukat. Myös kauluria aloitin, Isoveljestä. Ostin myös varuuksi lankaa, jottei vaan pääse loppumaan.. Sanoinko jo että mukanani Helsinkiin muuttaa 2 valtavaa pahvilaatikollista lankaa, joiden omistamiselle ei ole mitään järjellistä syytä?

Piipahdin Salaisen kirppisystäväni blogissa (siis hänen, jolta paketin sain), ja nirunaru mainitsi blogini olevan hyvin keittiöpainotteinen. Hassua! Tai siis, neuleblogihan tämä on ainakin alunperin ollut ja vissiin lipsunut aiheesta. :) Eihän se mitään haittaa, luulen vain että syksyllä palataan sisustus- ja keittiöpuuhien lisäksi vielä enemmän takaisin lähtökuoppiin. Ja pidän tästä ajatuksesta! Odotan opintoja valtavalla innolla. Minulle tyypillistä on aina jossain vaiheessa kesää iskevä valtava tarve opiskella jotain, ja koulu/lukio/amk on sen paikan tähän asti täyttänyt. Nyt se sama vimma on iskenyt jälleen, mutta tänä kesänä siinä on jotain erilaista. Odotan nimenomaan näitä, käsityönopettajan opintoja, enkä enää vain jotain. Tuntuu että nyt olen menossa oikeaan kouluun.

3 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta kirppispaketista, en tainnutkaan vielä kiittää henkilökohtaisesti! Kirjat oli paras osa <3

    VastaaPoista
  2. Oon niin ilonen että tykkäät! :) Yritin kerätä semmosta pakettia mistä oisin ite ollut onnesta soikeana. Ilmeisesti osuin nappiin :)

    VastaaPoista
  3. Olimme viime kesänä pojan kanssa Lappajärvellä. Todella kaunis paikka :) Tykättiin :)

    VastaaPoista