maanantaina, lokakuuta 4

Pitkästä aikaa vihreitä kuvia

Orkidea-asiaa! Mun silmään tuo pieni nöpö näyttää ihan uudelta kukkavanan alulta, ilmajuuret ovat olleet ihan erilaisia. Se on nyt muutaman päivän tuota puskenut, ja ilmeisesti nauttii nykyisestä sijoituspaikastaan keittiön ikkunalla. Jee! Tätä oon vasta muutaman vuoden odottanut, ja oon niin ylpeä! =D

Opiskelujen tiimoilta, tällä viikolla on paljon tekemistä. Ja flunssa vielä yrittää sitkeästi kaataa, mutta parempaan päin jo mennään. Eiköhän tieteellisen kirjoittamisen esseet ynnä muut valmistu, sillä saan Koemaistajan kanssani tänne viikonlopuksi, silloin aika kuluu muutenkin kuin nenä kiinni kirjassa. :D Kirjoista tuli mieleen, eilen tein hankinnan terveystiedon opintoja varten; Ihmisen fysiologia ja anatomia, 125 e ? Aika suolainen hinta kirjasta..

Hassua miten tämä pieni luukku alkaa jollain tapaa tuntua kodilta, pikkuhiljaa.. Ja toisaalta myös se pienikin uutuudenviehätys on jo hävinnyt. Tiskaajalle olisi tarjota töitä. :)

Neulomuksia on valmistunut muutama, mutta ne ovat vielä päättelyä vailla. Bloggaan sitten valmiit työt. Menin vannottamaan kaverin kanssa lokakuun kestävää lankalakkoa, ja ensimmäiset neljä päivää olen pysynyt.. Tosin tuskailin, miten nyt saan kaverille luvatun pipon neulottua, siihen on ehkä pakko sortua. Ja kaveri ilmoitti tänään, että oli heti lokakuun ensimmäisenä päivänä murtanut lakon, koska oli löytänyt "täydellistä lankaa"! Mikäs selitys se tuo on... :D

6 kommenttia:

 1. Kyllä tuo kukkavanan alulta näyttää, joten kukkia odotettavissa. :) Ilmajuuret ovat tosiaan eri näköisiä kuin kukkavanan alut.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Tuossa kuvan alareunassa näkyy taas uusi ilmajuuren alku. Oon niin iloinen! =D

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo "täydellistä lankaa" on mielestäni ihan tarpeeksi riittävä selitys! Itse en moiseen uskaltaisi edes alkaa :)
  Ja jos tuo IFA on Niensted&Hännisen ym. niin on minulla ainakin ollut tosi tarpeellinen ja tykätty kirja suolaisesta hinnasta huolimatta. Sen hinnan unohtaa nopeasti ;)

  VastaaPoista
 4. Huoh, mutta kun sitä täydellistä lankaa löytyy niin paljon, että vesittyy tämäkin yritys pitää opiskelijabudjetti paremmin aisoissa! =D
  Samasta kirjasta on kysymys. Ja olen kanssasi kyllä samoilla linjoilla; yksi syy minkä takia tuon hankin (enkä jonottanut kirjaston listoilla saadakseni tuon vasta ehkä keväällä lainaan) on se, että äidillä on ollut tuo kirja ensin sairaanhoito-oppilaitoksessa, sen jälkeen mukana tarpeellisena siellä sun täällä, ja nyt uudelleen esimerkiksi meikkaajan opinnoissa se on ollut jälleen tarpeellinen. Ja menetettyä rahaa nyt on muutenkin turha surra. :)

  VastaaPoista
 5. Maailman täydellisin lanka on mitä parhain selitys mun mielestäni. ;ut toisaalta - lahjaneuleisiin meneviä lankoja ei lasketa:-)

  VastaaPoista
 6. Mutta Susu, kaiken saa väännettyä lahjaksi jos haluaa :) Kieltämättä olen kyllä jo 3 kerää ostanut; lahjaan menevät:)

  VastaaPoista