perjantaina, joulukuuta 10

Kiire!

Tässä huushollissa on kiire. Koulua on jäljellä vaivaiset 4 päivää, tekemättömiä hommia sen sijaan suorastaan ruma määrä. Kauheasti palautettavaa ja töitä ja presentaatioita ja ties mitä.
Eilen oli niin kiire, että kun lähdin Villojen Valtakuntaan koulurästejä tekemään ja ehkä myös shoppailukierrokselle Jumboon, en ehtinyt ottaa kotiavaimia mukaan. Enkä autonavaimiakaan, niin että jäin sitten ulos seisomaan. :D Onneksi sukulaiset kaukaa viisaina vaativat itselleen jo syyskuussa vara-avaimen, joten nyt puolentunnin odottelun jälkeen minut pelastettiin. Tätä olikin jo vähän odotettu. =D

Portailla istuskellessani ja avaimia odotellessa postin täti tuli jakamaan minulle postia, ja kilttinä antoi postini minulle. Mainoksien välistä tulvi joulun tuoksu... Kiitos Annika kauniista pienestä ylläristä! Pääsivät joulukoristeoksilleni kotia koristamaan. En saanut tuosta jouluvalorykelmästä minkäänlaista hyvää kuvaa, niin jätän laittamatta. Uusi kamera olisi kiva!

Eilen sain toisenkin yllärin, nimittäin mummini toi entisen opettajani tekemän kauniin valokranssin ikkunaani. Olen niin ihastunut noihin paperinaru-valoviritelmiin, minusta etenkin tuo valkoinen kuultaa niin sievästi.. :)

Joulumieli hiipi jostakin, se oli tullut toissayönä. Aamulla kun katsoi ikkunasta, näkyi ihana talven ihmemaa. Laitoin uuniin jo ensimmäisen lanttulaatikonkin.. Ihanaa, joulu.!

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Valokranssi <3 on niin ihana!
  Ja sun pitää tulla uudestaan taas käymään, vaikkei me niin ylitehokkaasti kaikkea aikaan saatukkaan... :)

  VastaaPoista
 3. Joo pitää! :) Eipäs yleistetä sitä tehokkuustasoa, mulla oli ihan hyvä tahti.... ;D

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Kiirettä pitää täälläkin, pakettiisi tuleva omatekoinen juttu on vielä kesken. Siksi päätinkin suosiolla ilmoitella, että se viimeinen, paljastava pakettisi tulee ennakkotiedoista poiketen sinulle sinne kotikotiin Laihialle. Toivottavasti se sopii myös sinulle?
  Yritän kyllä saada paketin matkaan ennen joulua.

  Mukavaa joulunalusaikaa sinulle!

  Terveisin SNY :)

  VastaaPoista