maanantaina, joulukuuta 27

Hulinan jälkeen


Tulin vajaa viikko sitten kotikotiin viettämään joulua, ja osuin pahimpaan hässäkkään. Tai oikeastaan mitään hässäkkää ei tiistai-iltana edes ollut, koska kukaan ei oikeastaan ollut aloittanut edes jouluvalmisteluja. No miten siinä sitten käy, kun pahemman luokan jouluhöperö laitetaan semmoiseen tilanteeseen...

Mielelläni valmistelisin joulua jo aika paljonkin etukäteen, koska joulun odotuskin käy mukavammin, kun on rauhallista. Lahjat hankin tänä vuonna ajoissa, vaikka neulottujen
lahjojen saldo jäikin kehnoksi viimeisen viikon työhulinan vuoksi. Ja Koemaistaja vielä ihmettelee, miksi aloitan joululahjojen suunnittelun jo syyskuussa.. Ensi vuonna suunnittelu alkanee jo kesäkuussa, jos toteutus silloin alkaisi vaikka lokakuussa!

Olin ollut kai kovin kiltti tänä vuonna. Tai sitten tontut eivät olleet jaksaneet lähteä Helsinkiin asti tarkkailemaan. :) Koemaistaja lahjoi minua uudella kameralla ! Tämän postauksen kuvat ovat vielä vanhan Nikon Coolpix 7600 tuotoksia, jatkossa kuvaan Canon Ixus 130:llä. Olen ensituntumalta siihen todella tyytyväinen, se on sirompi, kauniimpi, nopeampi ja parempi!

Muita mukavia paketteja oli mm. uusi puhelin, vanhassa oli näytössä jo reikä ja laturinjohtoa sai pitää tauotta kiinni. Uudessa onkin nyt eri käyttöjärjestelmän myötä vähän opeteltavaa, vaikka merkki säilyikin Nokiana. Siitä en luovu. :)

Kolmas parhaista lahjoista oli Knit Pron Symphonie Wood - setti. Toivoin vanhemmilta Addin Click Bamboo - settiä, mutta iskäpä oli marssinut lankakauppaan ja ilmoittanut valtavan kutomisentarpeen iskeneen. Hänelle oli sitten lyöty käsiin tämä setti, ja tyytyväinen olen. Kokeilin jo kasin puikkoja paksun joululahjalangan neulomiseen, ja tykkään!

Myöskin SNY:n paljastuspaketti saapui juuri ennen joulua. Se sisälsi lapaset, Knitpicks 2,25 puikot ja kännykkäkoru, sekä 2 kerää kauniinruskeaa Robustia. Ihana paketti! Lapaset varsinkin ovat juuri sopivat, ja olleet käytössä siitä hetkestä kun paketti saapui. Parikseni paljastui Meemu. Kiitos paljon mukavasta SNY-syksystä! Täytynee sitä ilmoittautua taas keväällä mukaan. :)
Tässä mummille pakettiin laitettu keinutuolin suojus. Huivi siitä piti tulla, mutta kudoin niin peltiä että keinutuoliin se istuikin täydellisesti. Hapsut on tässä vielä viimeistelemättömät, eikä sidoksesta voi paljon suttuisen kuvan perusteella sanoa, mutta panamaa se on. Kudelangat olivat kuitenkin sidokseen nähden liian harvassa, ja lopputulos muistuttaakin enemmän kuderipsiä. Mummin värinen siitä kuitenkin tuli, ja oli saajalleen miuluinen.
Toiselle mummille pakettiin kääriytyi tämä pumpulihuivi huivineulan kera. Huivi on vaan suorakaiteen muotoinen ja ainaoikeaa. Myös tästä saaja tykkäsi, ja koska on mohairia, ei kutittanut ollenkaan. Villaiset jutut eivät tälle mummille sovi ollenkaan.

Jospa tässä postausta täksi kertaa. Nyt puikoilla on iskän toinen joululahjasukka, raukka kun ehti saada vain yhden sukan lahjaksi. :)

4 kommenttia:

 1. Aikas kivoja lahjoja on kiltti tyttönen saanut, mutta varsin mukavia ovat nuo sinunkin muille antamat. :)
  Ja Sampo <3 ihuna!

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla totta !!!!! :DDDD Sie taas! En kyllä yhtään arvannut :D Luulin parini kenties olevan joku viidenkympin kieppeillä oleva naishenkilö, ehkä isoäiti tms. Hyvä hämäys! Voi siuta raukkaa kun joudut aina vaan miulle lähettelemään paketteja :P Kaikki lähetykset oli tosi huippuja, nyt miulla on sitten toisetkin siun neulomat sukat :D Ne viimejouluiset on töppössukkina, ja nämä uudemmat valkoiset on unisukat. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Minä taas!! ;D Ihan kiva jos meen mummosta, pitää muistaa tuo jatkossa. :D Sulle on ollut tosi kiva lähetellä paketteja, vaikka niitä onkin pienten mutkien kautta pitänyt laittaa tulemaan ja käyttää hämäyskeinoja. Voin jatkossakin neuloa sulle sukkia, kerro vaan jos tulee tarvetta niin pidän sut sukitettuna... ;D Voiaankohan me enää osallistua mihinkään samoihin vaihtoihin. Tai sitten niin että seuraavat kolme kertaa sä lähetät mulle! ;D

  VastaaPoista
 4. No ois kyllä kiva vaihteeks lähettää siulle jotain :D

  VastaaPoista