keskiviikkona, marraskuuta 16

Lisää romua...

Kävin viikonloppuna Messukeskuksessa, jossa oli meneillään mm. Kädentaito- ja Lemmikkimessut. Itse messuilta mulla ei oo kuvia, koska Messukeskuksen hämärässä tunnelmassa ei oo kyllä oikein mitään kuvattavaa. Messuista sen sijaan tykkäsin kuitenkin.

Oon ihan messuihminen. Tosin oon huomannut, ettei mun kannattaisi lähteä niille ollenkaan koska rahaa menee aina liikaa, vaikkei muka ostaisi mitään.

Nyt törmäsin Novitan pisteessä ihan hyviin tarjouksiin - Crystalista mulla on projekti kesken ja lanka loppu, sitä sai 2 kerää kympillä. Puroja oli 5 kpl / 10 e, niistä on nyt tuloillaan tossut. Hassua muuten, paljon käsitöitä on tekeillä mutta vuodenajasta ja lähestyvästä joulusta johtuen niitä ei voi blogata vielä ollenkaan. Ja villi veikkaus, että joulun jälkeen ei enää muista!
Mukaan lähti myös kaksi hauskaa helmiputkiloa, ja hamppunarua. Käpykranssin sai tehdä ilmaiseksi jonkin lehden pisteessä. Tykkään noista työpajajutuista messuilla, kun pääsee kokeilemaan. Helsingissä oli tarjolla myös dreijauspaja, tosin en tiedä oliko se vain lapsille tarkoitettu koska en siinä aikuisia nähnyt ollenkaan. Näytti hauskalta!

Kasvatin kässäkirjastoakin, ja tilasin Jujusta huovutuskirjan. Tuon lisäksi tänne on kotiutunut Anna-Karoliina Tetrin "Huovutus"-kirja ja matkalla minulle on myös Huopakirja (Mikkelä - Mentu - Paakkunainen). Turha kai mainita enää, mihin oon hurahtanut. :)

Voisi joskus tehdä postauksen tuosta kirjahyllystä. Tai sen sisällöstä, hyllystä ei ole paljon kerrottavaa. ;) Musta olis myös mukava kuulla, millaisia kirjoja teillä blogia lukevilla on kässäkirjastossa! Oisko kirjainventaarion aika? :)

Oon ainakin ihan mahdoton, mitä kässäkirjoihin tulee. Ottaisin kotiin kaikki. :) Nyt haaveilen siitä Joulupallot-kirjasta, vaikka epäilen että koskaan tulisin yhtään palloa neulomaan. Perustelen kirjahankintoja itselleni sillä että on hyvä olla paljon materiaalia josta ammentaa ideoita sitten oikeassa työssä. Eikä mun mielestä oo ihan ontuva perustelu. Sillä on vaan voinut perustella vähän turhan monta hankintaa taas viime aikoina, ja kukkaro ei kiitä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti