perjantaina, marraskuuta 11

Silppua

Ensin oli vain kasa huopasilppua, joka jäi aiemmista töistä - ne paljastan kunhan kaikki myyjäisiin menevä on kasassa. :)

Sen jälkeen oli valtavasti pääteltäviä langanpäitä. Huuuh...


Sitten oli kasa kukkia!

Älkää kysykö mitä nistä tulee, koska en oo ihan vielä varma. Jotain myyjäisiin, luulisin.

--

Harjoittelu päättyi tänään, ja nyt oli kerrankin aikaa tehdä jotain omaa. Oli kyllä hyvä kolmiviikkoinen, sain olla Viikin norssissa hyvässä ohjauksessa, ja pitää kivoille ja äärimmäisen opettavaisille ryhmille tuntia. Sain opetettavakseni haastavan seiskojen ryhmän, ja ekat 2 x 75 min oli ihan hirveää sirkusta, jolloin purin hammasta aja pidättelin itkuakin. Toiset tunnit oli jo vähän helpommat, enää ekat 30 minuuttia oli silkkaa sekoilua. Tuntia seuranneet harjoittelijakaverit sanoivat tunnin jälkeen, että heidän teki mieli nousta ylös ja kiljua ryhmälle. Mietittiin jälkeenpäin että sillä ois kyllä saanut itsensä välituntikeskusteluihin, "ei se meiän ope mut se sen kaveri .... !!"

Harjoittelussa oli siis tosi kivaa ja oon ihan yllättyny myös omasta jaksamisesta, ja siitä miten jaksoin siihen panostaa. Vaikka oon rankassa elämänvaiheessa, oon ehkä sitten oikealla alalla edes, koska se auttaa vähän jaksamaan. Ja ainiin!! Pääsin lukemaan bilsaa sivuaineena!! Eli Viikistä mut löytää tulevaisuudessakin. :)

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää :D

  Aika hurjalta kuulostaa tuo harjoittelu, onneksi selvisit kunnialla ja ehjin nahoin. Miulla ons ens kesänä harjoittelu. Lankakaupassa <3

  VastaaPoista
 2. Voi lankakaupassa, ihanaa! Mäkin tahtoisin, kokeilla et mitä muita tapoja on nauttia tästä koulutuksesta ... =D

  VastaaPoista
 3. Kivoja kukkasia. Mahtavaa, että ala tuntuu omalta ja jaksoit vetää harjoittelunkin läpi hienosti.

  VastaaPoista
 4. Mitä vitsiä! Sä oot saanu vaikka mitä upeeta aikaan! :D Tuottelias kyllä oot, täytynee lainaa sitä uutta kirjaa josko siitä vaikka huokuis jotain mysteeristä energiaa... ;)

  VastaaPoista
 5. Sini, noi valmistu sinä iltana ku vannoin et meen pois koneelta tekemään jotain fiksumpaa! ;D

  VastaaPoista
 6. Hauskoja! Ps. Aivan ihana tuo sinun pieni westie-vauvasi!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Vauva myös tietää itse olevansa ihana :D

  VastaaPoista
 8. oi kun kiva blogi! :)

  http://jennijee.blogspot.fi/

  VastaaPoista