sunnuntaina, marraskuuta 20

Pakkasaamu


Monena aamuna oon harmitellut ettei ole kameraa mukana. Ollaan Nastan kanssa Pohjanmaan turvassa ja täällä aamu onkin erilainen kuin Lauttasaaren rannoilla. Nätti se on sielläkin, ja pitää kamera ottaa mukaan siis myös toiste. Tänään oli kirpeää ja kaunista.


Nasta on Punaasen kissun kans jo kaveria. Terapiaeläimet. Sampon kanssa saa olla tarkkana vielä, ja se onkin nyt saanut lisänimen "Vihaanen kissu".. Huomenna olisi tarkoitus lähteä Ylistaron kehräämöstä ostamaan villaa. Jotta saisi tehtyä jotain myyjäisiin. Oon päässyt täällä nikkaroimaankin, toivottavasti ehdin tehdä valmiiksi asti niin päätyy sitten blogiinkin!


Auringonpaistetta kesti vain hetken. Näyttää lumipilviltä, voi tulisipa lunta! Nyt on teekupillinen juotuna, ja Nastalla jo aamupäikkärien aika. Voisi lähteä kangaspuiden tai sukkakutimen pariin.. Tai niiden nikkaroitujen juttujen. Tai ompelemaan. Paljon on projekteja kesken.. Miksei mikään valmistu?!

Tiedän, kysymys johon vastasin juuri itse. Jospa tekisi hommat kerralla loppuun ja aloittaisi vasta sitten uutta. :D

5 kommenttia:

  1. Kauniita huurrekuvia ja suloinen Nasta :)) Kehräämöt on ihania paikkoja... Kuin karkkikauppoja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, aamu oli kaunis. :) Saa nähdä miten mä villiinnyn tuolla karkkikaupassa.. koitan saada tulokset blogiin heti kun pääsen koneen äärelle! :D

    VastaaPoista