keskiviikkona, elokuuta 19

51

Pari viime päivää on kulunut kirppiskamoja kootessa, ja tänä aamuna viimein saatiin ne pöytään äidin kanssa aseteltua. Vähän meinasi tehdä tiukkaa sen tavaramäärän kanssa; vieläkin on kaapit pullollaan. Naapurikin totesi että "jos teiltä loppuu myytävä tavara, tulkaa hakemaan meiltä lisää!"

Eilen aamulla kyytiä sai myös lankakorini. Pemistin kaikki langat läpi, ja kauhistuneena katselin sitä vuorta. Voin vannoa että muutaman kerran aiemmin olen sanonut, että en osta yhtäkään lankakerää ennenkuin vanhat on siististi neuleina, mutta en näköjään ole lupauksiani pitänyt. Nyt voisin taas yrittää.

Viime torstaina hyppäsin bussin kyytiin, joka vei minut Lauttasaareen ja Novitaan. Mukaan tarttui kerä vihreää seiskaveikkaa, 500g punaista seiskaveikkaa pussissa ja ohjevihkonen. Sekä Pieni Lankakauppa! Olen sitä etsinyt vaikka mistä, ja Suomalaisesta Kirjakaupasta sanottiin, että painos on loppu, sori et enää saa sitä. Kovakantisena tämä aarre oli kuitenkin Novitassa, ja ilmeisesti yksi kappale jäljellä!

Kuvia ei valitettavasti tällä kertaa ole saatavilla, sillä oma tietokoneeni ei suostu yhteistyöhön, nytkin olen siskon koneelle tunkeutunut. Ensi kerralla kuvia tiedossa, ja ehkä jo riemunkiljahduksia jos kirppikseltä on jotain mennyt. Kaappien aarteita vaihdeltiin äidin kanssa; olin hinnoitellut jo valmiiksi nahkaiset korot, äiti otti ja vei ne! Vastaavasti taas sen kasasta löysin laukun ja neuleen. Ja niin jäivät nekin aarteet taloon. :)

2 kommenttia:

  1. kato salkkkareit, ei tollasest vitun räjähdyksest voi kaikki tollee vaa selvitä. mun tukka o kuitenki värjätty toisinku ton:D

    VastaaPoista
  2. Katottiin se jakso, nyt ei tarvi taas koko vuonna kattoo. :D

    VastaaPoista