lauantaina, elokuuta 8

LankalöytöjäKesätunnelmia Metsäpirtistä. Hulmuharjan nimi oli kuumaan iltapäivään sopivasti Lumiohjus. ;)Tässä Modan sivuilta löytyvä unelmapeitto, josta aiemmin kerroin haaveilevani. Ohje pitäisi vaan jaksaa kirjoittaa ylös, en viitsisi maksaa yhdeksää euroa lehdestä, jossa on oikeastaan vain yksi minua miellyttävä ohje.
Neuletoppi edistyy pikkuhiljaa. Lisäyksistä on lipsahtanut sinne muutama kurja reikä. mutta muuten sujuu hyvin. Sopivuudesta ei mitään tietoa vielä. :)
Tämän päivän löytöjä tarjoustalosta. Punainen ja vihreä Novitan Pehmo vauva olivat aivan uusi tuttavuus, en tiennyt tällaisia lankoja olevan edes olemassa. Se on niiiin pehmeää! Niistä tulee sukat tuttavan joulukuussa tiensä maailmaan löytävälle pienokaiselle, ja seiskaveikka päätyy omiin sukkiini. Ihana väri!Tyhjensin puskat vadelmista, ja kakun sisään sivelin kermavaahdon ja vadelmien lisäksi Lime curdia. Pieni synttäriyllätys äidille!Varsinainen edustuskuva, jossa huomion varastaa peräkärry. Lumppari oli hieman pyöreässä kunnossa. :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti