maanantaina, helmikuuta 15

Oho...

Jonkunaikaa suunniteltu Nordian-retki toteutui, vaikka aamulla väsytti kamalasti ja aikaa ennen töihin menoa ei kauheasti ollut. Lohduttelen itseäni sillä että eilen sain tehdä muutamia ylimääräisiä sunnuntaityötunteja, muuten itkettäisi...
Kuvassa ei ole kaikkea. Valkoiset ja tummanharmaat Viking Naturgarnit menevät villatakkiin, ja siihen luonnollisesti tarvittiin kasin bambupyöröt, mulla ei nimittäin ole kaseja mukana täällä. Projekteja on mukana kyllä niin paljon, etten välttämättä noita ehdi edes aloittaa. Mutta JOS ehdin. Niin ei sitten ainakaan välineistä jää kiinni. ;) Vihreät Gjestal Redet päätynevät sukiksi, ja ehkä niihin voisi jotain erikoisempaa malliakin opetella. Ruskea-valkeakirjava Raggegarn oli bonuskerä, jonka sai kun ostot ylittivät 20 euroa. SNY saa tulevassa paketissaan myös jotain tältä reissulta, mutta sitähän ei luonnollisestikaan voi tänne kuvata... :)
Hetkeksi Jussi-sukkien kimppuun (toisesta enää kärki tekemättä!), ja unille, että jaksaa taas aamulla myydä lottoa ja purkaa kuormaa. Kuormapäivät on parhaimpia! :)
ps! menee hermo näihin teksteihin kun hyppivät miten sattuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti