maanantaina, helmikuuta 8

Vaasan messutPurkasin tuota eilistä hirveän pitkää tilitystä edes vähäsen, ja erotin Vaasan käsityömessujen satoa omaksi postauksekseen. Jospa ajatuskin kulkee vähän paremmin, kuin yöllä, jolloin takaraivossa jyskytti vain "pakko päivittää!"
Messuilta tarttui kuitenkin mukaan pari kerää Dropsin Baby merinoa, Addin 3,5 puikot ja huivineula. Noita 3,5 puikkoja oon jo jonkun aikaa metsästänyt, parissa kaupassa on sanottu että maahantuojalta on loppu ja tilattu on muttei tullut, ovat kuulemma nyt suositumpia kuin koskaan! Messuillakin oli paljon 2,5 ja 3 bambuja.

Ainiin! Ihana Koemaistaja synttärilahjoi minut Addin uusilla nelosen bambuilla. Nyt voin vertailla Dropsia ja Addia ja päättää, mitä seuraavaksi. :)

Noista Vaasan messuista olis kyllä vähän kommentoitavaa. Kävikö joku muu sielä? Nimittäin, kun vertaa Seinäjoen messuihin, eroa on kuin yöllä ja päivällä. Myyjät olivat Vaasassa useimmissa kojuissa todella vaikeasti lähestyttäviä. Messuilla ?! Joistain kojuista tuijotettiin arvostelevasti messuvieraita, toisista taas ei sitten tuijotettu ollenkaan, ei ylipäätään tuijotettu muuta kuin omia käsiä tai neuletta. Seinäjoen messuilla asiakkaita tosiaan houkuteltiin, maistatettiin ja heille hymyiltiin, mikä Vaasan messuilta puuttui. Tunnelma puuttui. Kahdeksan euron sisäänpääsymaksulla luulisi saavan edes hymyjä vastineeksi. Käväisi kyllä mielessä että ensi vuonna ei tarvitse tulla tuonne käymään, kun parempiakin messuja on aivan varmasti tarjolla! Joissain kojuissa, joissa ostoksiakin tein, oli kuitenkin oikea messumeininki, esimerkiksi Ulla-Brittas, Lennun paja ja Neulenettikahvila.

3 kommenttia:

  1. Täydellinen huivineula! Olipas tosiaan outoa tuollainen messukäytös, Oulun kädentaitomessuilla oli myös todella lämmin ja mukava tunnelma. Miekin sain tuolloin Lennun pajalta ensiluokkaista palvelua :)

    VastaaPoista
  2. Lennun pajalta sai kyllä hyvin kattavaa lankainfoa :) Kirpaisi vaan kun en malttanut 25 euroa laittaa lankavyyhtiin, vaikka oli kuinka siliteltävää ja ihanaa alpakkaa.. :)

    VastaaPoista
  3. Onpa kaunis tuo huivineula! :) Itseä kyllä harmittaa kun jäi sittenkin nuo messut väliin. Mutta toisaalta; enpä aloita taas kymmentä uutta projektia innostuneena uusien lankojen kanssa. ;) Jospa saisi siis vähän vanhoja töitä tehtyä loppuun.. :)

    VastaaPoista