maanantaina, helmikuuta 8

SillisalaattiSynttärit on nyt juhlittu, ja kivoja paketteja saatu. Ja vielä näinkin vanhana! Luulin ettei tänikäiset enää saa lahjoja. :) Jatkossa saatatte nähdä, miten Nuuskamuikkus-palapeli edistyy, sellaisen nimittäin sain. :) Blogin nimi viittaa muuten tämän postauksen laatuun, ei ruokaan. Tulossa on nimittäin sulavia hyppyjä aiheesta toiseen, paljon kuvia ja höpinää mistä nyt sattuu keksimään. Ja nyt... Rumpujen pärinää kun kaikkia kuitenkin jännittää.. Koemaistaja pestattiin sen oman synttärin kunniaksi arvonnansuorittajaksi, ja ...Ullapulla! Ruusuja sinulle, ja jonkinlaista pakettiakin täältä ois tulossa.. :) Oli kivaa lukea arvontaan osallistuneiden kommentteja parhaista synttärimuistoista, onpa teillä ollut kivoja kokemuksia. Kiitos onnitteluista ja kommenteista!


Näin kaunis oli meidän päivä tänään, ja sen kunniaksi pääsin vuonohevosella metsään nauttimaan auringosta. Aurinko ja muutama pakkasaste on tänä talvena ollut aika harvinainen yhdistelmä, joten nyt piti ottaa kaikki ilo irti. Ja ratsukin oli niin mukava, että tässä blogissa alkaa taas olla enemmän hevostyttökuulumisia.


Aiemmin viikolla täältä lähti maailmalle tällainen paketti joka sisälsi..Tossut! :) Kuulemma sopivat saajalleen.. Osa operaatiota, jossa jämälangat saadaan hyötykäyttöön!


Koemaistajan kakku! Peruskakkupohja, johon lisäilin vähän suklaata, väliin appelsiinia ja vaniljavaahtoa ja kuorrutteena Kick-patukoista tehty massa.. Maistui!


Ja tämä oli sitä hsst-osastoa. Koemaistaja raukka sai lahjaksi vaan yhden sukan! Toinen seuraa perässä. :) Muuta keskeneräistä ei nyt kauheasti ole, haaveita kylläkin, kun olisi vaan aikaa. Mm. Uuden Novitan huppari ja mohair-pitsikietaisupaita, sekä Kalastajan vaimo-blogista löytynyt muhkea neuletakki. Lankaakin olisi kiva saada niihin hankittua, onko jotain keinoa millä saada takuuvarma lottovoitto? :)

2 kommenttia:

  1. Jopas oli tapahtumia kerrakseen!

    Koemaistajalla on kohtalotovereitä. Minä annoin edellisjouluna 1,5 sukkaa (osa oli puikoilla) - tänä vuonna taisin antaa pelkän sukkalahjakortin tyyliin " tulee myöhemmin".

    VastaaPoista
  2. Pitäis päivitellä useammin, ettei tartte tehä kilometripostauksia..! Ehkä noita sukankäyttäjiä kuitenkin lohduttaa tieto että suurin osa neuleista kuitenkin pääsee pois puikoilta, että kyllä se toinenkin sukka joskus tulee. :)

    VastaaPoista