maanantaina, maaliskuuta 15

Tahtomislista

Korvaan näköjään viimeviikon vähäistä blogitekstien määrää paukluttamalla nyt useamman peräkkäin, ajattelin ensin että ajastaisin tämän, mutta onko sillä loppujenlopuksi väliä, julkaisenko tämän nyt vai huomenaamulla?

Oon tässä miettinyt, mitä kaikkea haluaisin ja mitä tarvitsisin? Tottakai osaan perustella itselleni, miksi todella tarvitsisin kaiken, mitä haluan. Tili on kuitenkin hyvin nopeasti tyhjä, ja kaikkea ei voi saada.

Lista toiveista on aika pitkä, ja jos kaiken meinaan saada, täytyy olla kärsivällinen. :)


Siispä haluaisin....

... Loput Muumi-mukit. Viime viikolla kotiutin Hosulin ja Muumipapan, ja nyt mukeja on 23 kpl. Vielä ainakaan ei ole pakottavaa tarvetta huutaa huutonetistä tonnilla vanhoja keräilymukeja, toivottavasti ei tulekaan. Myynnissä olevista puuttuu enää Tuutikki, Vilijonkka, Muumimamma, Niiskuneiti, Mymmeli ja Tiuhti&Viuhti. Pikkuhiljaa... :)

... Tehosekoittimen. Olen varma siitä että käyttäisin sitä ahkerasti! (Tosin varmasti kaikki muutkin sen hankkivat ovat.)

... Jäätelökoneen! Tätä käyttäisin vielä ahkerammin. Koulussa tehtiin keittiötunneilla aivan taivaallista kaneli-jogurttisorbettia, jota ilman en voi enää elää. :D

... Wollmeise-diilerin. Kuume nostaa taas päätään, ja ikinä en osu päivityksiin ja kauppa ammottaa tyhjyyttään kun siellä käyn. Diilerini ei saisi kauheasti vetää välistä, ja voisi mieluusti hankkia minulle Wollmeisen sukkalankaa punaisen, keltaisen ja oranssin sävyissä.. Yksikin vyyhti riittäisi, siliteltäväksihän se vaan pääsee. :) Olen valmis myös ostamaan jonkun nurkista pois Wollmeisea, joka tarvitsee hyvää kotia.

... Opiskeluintoa. Koulua on tällähetkellä kolmisen päivää viikossa, hiihtolomakin oli käytännössä 2 viikkoa. Ei paljon motivoi. Uusi periodi alkoi, ja mielenkiintoista oli kansantalouden tunnit. Huomenna ilmeisesti olisi taas alkoholijuomien tunnilla viinojen maistelua juuri ennen kotiinpääsyä? Minäpä kuljenkin autolla koulussa, enpä maistele. Uusi opiskelupaikka houkuttaisi, odottelen vain pääsykoemateriaalien julkaisua.

... Lisää vapaa-aikaa. Täytyisi hioa arkkua, josta joskus tulee lankojeni säilytyspaikka. Toivottavasti pian, langat valtaavat uhkaavasti tilaa jo nyt. Lisäksi haluaisin neuloa enemmän, opetella miten pitsiä tehdään. Haluaisin lukea enemmän, ja opiskella taas ranskaa, mutta kirjojen esiinkaivamiseen tarvitsee ilmeisesti jotain yliluonnollisia voimia. Haluaisin katsella enemmän elokuvia, mm. Coco avant Chanel ja Liisa Ihmemaassa. Haluaisin tehdä Koemaistajan kanssa kivoja juttuja, nähdä ystäviä ja sukulaisia, ja opetella pysymään tiellä autopelissä. En enää häviä kisojen huonoimmille autoille. :) Vastaus tähän kaikkeen olisi lisätunnit vuorokauteen ja vaikka yksikin lisäpäivä viikkoon, kiitos!

... Erikoisia lankoja. Seitsemää veljestä löytyy laatikoista nyt niin paljon että siitä saa koko suvulle sukat, ja muitakin Novita-vyötteisiä lankoja ihan kiitettävästi. En sano että värit olisivat juuri sitä mitä haluaisin, mutta niin. :) Toivottavasti SNY:ni voisi tutustuttaa minut johonkin hauskaan? :)

... Zumbaamaan! Tällä viikolla en ehdi, ehkä ensi viikolla. Pahaa sanaa en siitä ole kuullut.. Oletteko te tätä lukevat jo kokeilleet? :)

... Ratsastamaan! Näissä liikunnallisissa harrastuksissa, joita minä himoitsen, meinaa vaan tulla talouskriisi vastaan. Vaikka olenkin huono ja holtiton rahankäyttäjä, kirpaisee maksaa kipeästä maahanlennosta 15 e, vaikka tiedän, se on halpa verrattuna esim. Etelä-Suomen ratsastustunteihin. Olen pihi väärissä asioissa, ja se harmittaa.

... Oppia tylsät koulua varten opiskeltavat asiat vain laittamalla kirjan tyynyn alle.

... Aloittaa Nuuskamuikkus-palapeliä ja sen jälkeen hankkia kaikki muutkin muumipalapelit.

... Kirpparille. Myytävää tavaraa olisi paljon.. hankittavia hienouksia varmasti vieläkin enemmän.

... Postia. Ei niin väliä mitä sieltä tulee, mutta on tylsää hakea postilaatikosta vain muiden postia. Kirjeet ovat kivoimpia, paketit parasta mitä tiedän ja kortti tuo mukanaan iloisen mielen. Tänään sain laskun lehdestä, jonka olen aikoja sitten perunut. "Valitan, tilauksenne perumista ei ole vahvistettu" sanoi asiakaspalvelija ja vahvisti. No, mitäs halusin postia.

... Aino Aalto-asetteja. Kirkkaita mielellään, 6 kpl olis aika optimi. Oon mietiskellyt nyt ensi syksyä varten kaikkia juttuja mitä mun pitäis hankkia, ja matalat pikkulautaset puuttuu. Kuulin että on myös Muumi-jäätelökauha ja -kakkulapio, sellaiset täytyy saada!

... Täydelliset Naiset 5-kauden. Lynette, Gaby, Susan ja Bree ovat hyvää neulontaseuraa, ja osallistun mielelläni heidän ihmissuhdeongelmien ratkomiseen. Ensin katsoin Sinkkuelämät, sitten Gilmoren tytöt, ja kohta Täykkäritkin tulevat päätökseen. Vinkkejä, mitä seuraavaksi? :)

--

Jospa näillä haaveilla hetken aikaa. Huomasin, ettei minulla mitään hirveän massiivisia toiveita ole (paitsi tuo kellon säätely, kukahan ne lisäpäivät voisi mun viikkoon hoitaa?) ja ehkä niistä ajan kanssa selviää. Oppiminen ei ole rahasta kiinni, ja kyllä suurimpaan osaan riittäisi aikaa, jos vain laittaisi esimerkiksi tietokoneen kiinni. Muttakun blogeissa surffailukin on niin mukavaa! :)

7 kommenttia:

 1. Nää sun haaveethan oli kaikki fiksuja! Muumi- tuotteita ja astioita mäkin himoitsen, vaikka oikeasti mulla alkaa olla jo joka sorttista kippoa mitä todella tarvitsen. Ja kuolaan myös erikoisempia lankoja, kun tuo Novita tuntuu jotenkin niin, noh, arkiselta. Vähän tylsältäkin joskus.

  Mutta osa mun haaveista on aivan järjettömiä verrattuna tilin saldoon. Näitä haaveita ruokkii sisustusblogit ja - lehdet, joissa on kaikkea niin kaunista. Ja niin kallista! Olisipa mullakin realistisia haaveita :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. Kivaa lukea pitkiä kommentteja. :)
  Sisustus kyllä syö rahaa, voi elämä. Odotan sitten ensi syksyä kun ihastelen uutta sohvaa/pöytää/lehtikoria/mitälie ja toivon että nälkä lähtee toivomalla kun tili on mennyt. :D On mulla muitakin haaveita, mahdollisesta mahdottomaan, mutta jospa niistä lisää joskus. Terv. Nimim. "tahtoo ponin" :D

  VastaaPoista
 3. Mutta on tässä se kääntöpuoli, kodista muodostuu väkisin persoonallisempi kun rahan sijaan käyttää luovuutta :) (Tai näin ainakin yritän väittää itselleni lohdutukseksi.)

  Nimim. "Tahtoo ainakin kaksi neitokakadua ja Kidstonin satasen päiväpeitteen." ;D

  VastaaPoista
 4. :D Pikkuset haaveet. Toinen mikä vie rahaa on kyllä liikunta. 7 euroa (tuo vielä opiskelijahinta, norm. 12 e) jumpasta joka ei ees ollut kauheen tasokas on mun mielestä aika karvas hinta. Mutta tosiaan, pienellä rahalla voi saada persoonallisen sisustuksen. Mä toivon että saisin pian sisua hioa valmiiksi mun arkun, josta tulee lanka-aarrearkku. Koemaistaja saisi luvan auttaa. :)

  VastaaPoista
 5. Mie en oo käyny zumba-tunneilla kun täällä ne on aina tupaten täynnä, mutta miulla on ne DVD:t ja ketkuttelen sit itekseni kotona. (Tai ketkuttelisin jos joku veisi vauvan pois jaloista pyörimästä :D)

  VastaaPoista
 6. Ne levyt ois kyllä kans aika kivat! Mutta jos sitä ensin vääntäytyis sinne tunnille. :)

  VastaaPoista