tiistaina, maaliskuuta 30

Pakotettu blogihiljaisuus

Kuvia ei ole. Asiaa olisi, mutta ärsyttää tehdä blogipäivitystä koulussa, ja vielä kuvattomana postauksena. Koneeni on siis edelleen huollossa, kotikoneilla en saa bloggeria toimimaan kunnolla ja kameran piuhat on kateissa; yleensähän käytän muistikortinlukijaa, joka on siinä huollossa olevassa koneessa. Ärsyttää valtavasti! Käyn kuitenkin oikeastaan päivittäin katsastamassa blogit, en vain pysty itse päivittämään.

SNY piristi minua kuitenkin! Paketti tuli jo viime perjantaina, ja se sisälsi punaoranssia huopuvaa Katiaa, kerän keltaista ohutta ihanaa jonka nimeä en nyt muista, teetä, kortin ja auringonkukansiemeniä. Laitan kuvan tähän postaukseen kun joko löydän johdot tai saan koneeni takaisin. (Olen kuullut juttuja, että erään tutun koneelle oli huoltoreissun aikana asennettu World of Warcraft, odottelen kauhulla mitä kaikkea omaltani löytyy..) Paketin teemana oli aurinko, ja se tosiaan toi auringon mukanaa, sillä perjantaina paistoi, enää ei. :) Tykkäsin teemallisesta paketista!

Kutomuksia on valmistunut aika vähän, yhdet mariannesukat, nimi tulee raitojen väreistä, arvaatte varmaan. ;) Kolmiohuivia on myös puikoilla, ja lapasia. Ehtisi vaan tehdä! Viikon sisällä on oltu nyt töissä kahdella eri työmaalla (huoltoasema & kioski), tehty pari päivää työharjoitteluja Rossossa (ohi on!), vietetty yhdet tuparit ja melkein-kummipojan kolmevuotiset. "Paljonko sä täytät?" "KYMMENE!!!". Tämän lisäksi on oltu myös koulussa ja yritetty lukea pääsykokeisiin, ja vietetty muutama leffailta Koemaistajan kanssa rentoutuen. Happi loppuu muuten.

Todella tylsää kun ei ole kuvia. Ensi kerralla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti