tiistaina, maaliskuuta 2

Tiistai-aamulla

Teetä. English breakfastia uudesta mukista, jonka hankkiminen kirpaisi mutta vaati vaan päättäväisyyttä. Hunajaa suloisesta mehiläispurkista.

Sanoja. Heli Laaksosen Pursu, sanojen vilskettä murteella, lukiessa täytyy välillä naurahtaa ääneen.

Onk puilt kysytty halamisse luppa?
Jos hee o enemmänki vanha-aikkast kättelijäsortti, ja kiusantuva ihan tönköks saak. ko viaras tule halima?

Samoja sanoja ristiin rastiin. OTSA, AMME, VAARI. Kynä tarvitsisi teroitusta, ehjä mielikin.

Koemaistaja nukkuu vielä, muuten hän tekisi ristikkoa kanssani. Sopisiko tuohon tuo?Silmukoita. Vielä viimeiset rivit ja ehkä illalla on jotain näytettävää. Toivottavasti, sillä hartioita palelee jo.

Ainaoikeaa neulottaessa ajatukset lähtevät omille teilleen. Kukkakaupan kulmalle, jonne Koemaistajan kanssa viikonloppuna ajelimme, ja nauroimme paljon ja söimme valtavia kakkuja. Oli kivaa.
SNY:n pakettiin. Uusi paketti olisi enää vain postitusta vailla, mutta eikö olisi kiva pitää vähän jännitystä yllä? Tämä ei siis ole mikään vinkki omalle SNY:lleni, sinä osasit pitää minut jännityksessä melkein viimeiseen saakka. Mutta olipa se odottamisen arvoista.
Tähän päivään. Päivä on vielä nuori, ehkä tänään tehdään vielä jotain hauskaa. Kuten katsellaan Muumeja tai laitetaan ruokaa.

3 kommenttia:

  1. Tuo uusi muumimuki on niiiin hieno. :) Täytyis varmaan tehdä tosiaan niin et aina vaan säännöllisin väliajoin ostais yhden noita muumi-mukeja.. Eihän tuo 11 euroa nyt edes ole suuri summa, se vaan tuntuu kun mukeja nyt ei niin hirvittävästi sinällään tarvitsisi... :> Ja nuo on kyllä niin kestäviä mukeja että sinänsä talteen menis rahat. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tulin vain infoamaan että blogini osoite on muuttunut... :) Uusi osoite löytyy profiilistani. :)

    VastaaPoista
  3. Nii muumimukithan on niin kuin laittaisi pankkiin rahaa.. ;) Tuunpas uuteen blogiisi! :)

    VastaaPoista