keskiviikkona, toukokuuta 19

KesämielelläTäällä on tosiaan kesä. Käytiin kastelemassa Koemaistajan ja melkein-Kummipojan kanssa varpaita uimamontulla, syötiin jätskiä terassilla ja hypittiin trampoliinilla. Koulukin on loppu. Tai on mulla huomenna vielä muutaman minuutin kehityskeskustelu, mutta sitä ei lasketa.Sampo lähti tänään livohkaan! Ollaan noilla komeilla punaisilla valjailla ulkoiltu päivittäin, ja tänään se sitten päätti että nyt riitti tällaiset naruasut, tahdon olla vapaa! 2 minuuttia se ehti puukasan takana piileskellä ja käveli sieltä sitten suoraan syliin. Ihana. Sampo otti myös skabaa naapurin kissan kanssa, jolla oli taisteluarpia naamassa. Ensin oltiin tuijotuskisaa, sitten "rumempi ääni"-kisaa ja vielä "kumman häntä heiluu nopeammin" jolloin naapurinkatin hermot pettivät ja se hyökkäsi narun päässä olleen Sampon kimppuun. Minä kiljuin, kissit kiljuivat ja jostain samaan kasaan hyökkäsi vielä meidän vanha kissakin! Pelastin Sampon flexin avulla, ja muut kaksi nahistelivat vielä hetken juosten pitkin pihaa. Sampo oli ilmeisesti niin järkyttynyt, että sähisi ja urisi mulle vaikka kuinka kauan eikä antanut ottaa syliin. Tai sitten sitä ketutti etten antanut sen tapella...Oon ollut tänään viherpeukalona. Istutin sitruksien taimet omiin purkkeihinsa, ja jostain ihme mielijohteesta kaivoin meille perunamaan! Siitä ei ole kuvaa, koska ketään ei kiinnosta 2x1 m kokoinen alue multaa. Toivottavasti. :)Uunissa on tuulihattuja. Todennäköisesti ensi viikko tulee olemaan aika leivontapainotteinen, nimittäin Koemaistajan valmistujaiset ja sukulaisillekin täytyy leipoa erinäisiä kakkuja. Tänään harjoittelin ensimmäistä kertaa noiden tuulihattujen tekoa, saa nähdä miltä ne maistuu. Nyt laitan niihin mansikkakermatäytteen, mutta olisiko teillä vinkkejä, mitä väliin voisi laittaa? :)

5 kommenttia:

 1. Jopas on Sampolla ollut meno päällä ja seikkailua kerrakseen!

  Mä tekisin tuulihattuihin sellaisen mössön, jossa on maustamatonta tuorejuustoa, aurajuustoa, kylmäsavulohta, sitruunapippuria ja tilliä...jos sattuu olemaan suolaisen ysäviä:-)

  VastaaPoista
 2. Just tota savulohitäytettä on täälläkin suunniteltu :) Tein koulussa talvella jotain,ohjekin on olemassa.. Koemaistaja ei syö aurajuustoa, ihme ruokaongelmainen =D

  VastaaPoista
 3. heei en oo ikin syöny tuulihattuja!

  VastaaPoista
 4. Mäkään en ollu ennenku tein niitä ite =D sun pitää tulla J:n juhliin maistelemaan! :)

  VastaaPoista
 5. Voi Sampo! :D

  Tuulihatut on kyllä hyviä!

  VastaaPoista