perjantaina, toukokuuta 28

Chokoladeblade ja muita juttuja :)Viimeinen SNY saapui.. Ja Ihana Ihana paketti! Erityisesti tykkään tosta muumilusikasta :) Se onkin ihan hyvä vaihtoehto mukeille, koska niitä jo löytyy niin paljon, lusikoita ei vielä olekaan nyt kuin tuo ja Rakkausmuumit. Lisää lisää :D Paketti sisälsi siis kolme kerää suloisenpehmeää Dropsin Baby Merinoa, hyväntuoksuista käsintehtyä saippuaa ja muumilusikan, sekä tietenkin kortin. Parikseni paljastui blogiton Vimpula, jonka blogi toivottavasti pian avautuu. Vinkkaahan linkkiä sitten! :) Olit todella kiva Sny-pari!Chokoladebladet on ollu nyt suosittuja, paketissa olleilla "muoteilla" tein myös lisää lehtiä pakastimeen kovettumaan. Ehkä näiden valmistaja ei ihan ajatellut sitä, että koska paketissa on 3 kpl muotteja (joissa siis säilyvät alkuperäiset lehdet muodossaan), äkkiäkös näppärä leipuri tekaisee itse jatkossa tarvitsemansa lehdet.. Noin niinkun bisnestä ajatellen. :DTällä aloitin tiistaina, näitä tehtiin kaksi. Keskiviikkona kaksi lakka-juustokakkua, ja eilen tein yhteensä 5 kakkupohjaa. Kahdet eri juhlat, muutenhan kyseessä olisi valtavat pailut. Tänään vielä jatkuu, ja huomenna sitten juhlitaan. :)

Keskittyneempää postausta luvassa ensi viikolla! Nyt täytyy kiitää juhlavalmisteluihin taas!

Ja ainiin, käsityönopettajan soveltuvuuskokeet kutsuvat. Jipii, ja jaiks :)

5 kommenttia:

 1. Moi. Kivan näköinen paketti. Itse just tutkin sulta saatua. Kiitokset SNY:ni! Raporttia ei ihan vielä ole, illalla saan vasta sen hoidettua kunhan tenava nukkuu eikä pyöri jaloissa ;)
  Ihania paketteja olen saanut sinulta. Oikein ihanaa kesää! :)

  VastaaPoista
 2. Sinun pakettejasi on ollut mukava tehdä! Kiva kun tulit blogivierailulle. :) Seuraan blogiasi edelleen, harmi vain että en pysty kommentoimaan! Mutta ilmeisesti aika hyvin pysyin salassa ;)

  VastaaPoista
 3. Kerrohan mistä keksit että voisin kerätä kiiltokuvia? Olen muistaakseni Neulomossa siitä puhunut ja sanoit ettet voi kommentoida blogiini joten mietin että ehket ole Neulomossa. Jaa...ehkä olen blogissakin maininnut. :)

  VastaaPoista
 4. Kivaa että tykkäsit viimeisestä(kin) paketista. :) Oli hauskaa koota niitä sulle!

  VastaaPoista
 5. Esmeralda: Kirjoitit sitä siihen ilmoittautumislomakkeeseen:)
  Jenna: kiitos paketeista, viimeinen muumeineen oli paras! :)

  VastaaPoista