sunnuntaina, toukokuuta 16

Suomi-tour

Viime viikko vierähti kotimaanmatkailun merkeissä. Maanantaina töiden jälkeen juna vei mkinut Helsinkiin ( 20 min myöhässä aikataulusta), josta keskiviikkona bussi kyyditsi Kotkaan ja perjantaina juna, tunnin myöhässä Siilinjärvelle ja vielä autolla Valtimolle. Kotiuduin muutama tunti sitten, ja nyt pientä kuvapostausta mun Suomi-tourista, joka oli kovinkin kiva.


Helsinkiin menin pääsykokeiden vuoksi, ja junamatka meni kutakuinkin näin. Viime hetken oppeja päähän. Itse pääsykokeista en uskalla odottaa mitään suurta, mutta tiedänpä miten luen ensi kerralla. Hyvä fiilis jäi, ja nyt vielä viestintää lukemaan, uutta matoa koukkuun ?! Seuraava koitos on kesäkuussa! Saattaa olla että pääsykokeiden jälkeen päädyin myös vähän shoppailemaan.. :)

Helsingissä vihersi vähän.

Kotkassa grilliherkkuja mmm ! Kotka oli hyvinkin lämmin, ja meidän grillihetkiä Sarin kanssa säesti mahtavat ukkosenjyrinät. Amarillo tuli myös tarkistettua ja hauskaahan siellä oli. :)

Kuk(k)a ei kuulu joukkoon?

Matkalaukkulapsi, lämmintä ehkä + 40 vanhassa kunnon pikajunassa, ja "pahoittelemme myöhästymisestä aiheutuvaa haittaa".

Minä lähden Pohjois-Karjalaan... Heitettiin tikkaa ja taisin vahingossa osua kymppiin! Eiköhän Koemaistaja sen kuitenkin vienyt, tai niin se ainakin luulee... :)

Vanhaa ja kaunista.

Valtimolla oli vihreää ja täydellisen kesäinen sää. Meitä ja kukkia hellittiin lämmöllä!

Järvellä piti käydä vähän katselemassa. Kun oli jotain mitä kelpasi tosiaan katsella. :)

--

Ja hei, kyllä otan ne puikot vielä kätösiini. Nyt en vain ihan tosissani ehtinyt, enkä totta puhuen jaksanut asiasta paljon edes stressata. Sitten kun taas huvittaa ja jaksaa ja ehtii, niin sitten. :)

1 kommentti: