lauantaina, toukokuuta 1

Salainen kirppisystävä & tunnustusta..Tällaisen ringin löysin, ja ehdin juuri ja juuri ilmoittautua mukaan. Harmittaa vieläkin vähän se Salaisen Leivontaystävän ilmoittautumisen missaaminen mutta ensi kerralla olen sitten kärppänä.. :)"Beautiful Blogger Award -tunnustus tulee antaa eteenpäin seitsemälle kauniille blogille."

Tästä olen otettu, todella. Epa ja Annika molemmat olivat tunnustuksen minulle antaneet, ja hämmentää. Ihan ensimmäinen blogitunnustus ikinä, kiitos!

Tunnustuksen annan heille takaisin, ja lisäksi viidelle seuraavalle..

Uusi Kuu
Vinksallaan
Villaviidakko
Miian Unelmia
Kukkakaupan Kulmalla

___

Vappu vietettiin täällä kipeänä, ja äskettäin nousi kuume. Josko sitä maanantaiksi töihin kuitenkin pääsisi, muutama tunti vaan.. Joutaisi kyllä parantua, ärsyttävää olla puolitehoinen!!! Ja tosiaan jakelen tunnustuksia ihan kuumehoureissa, päätelkää siitä.


Ei kai. :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos kaunis :) Miekin ilmoittauduin tuohon kirppistellään-vaihtoon. Siulla on muuten tuossa vanha nappi, tämä nyt alkava vaihto on numero 5 ja sillä on oma nappinsa :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä :) Ja kiitos kun huomautit, taitaa mennä kuumeen piikkiin toi väärä nappi... :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kiitos! Tutustunkin nyt puolestani sinun kauniiseen blogiisi!

  VastaaPoista
 4. Oijoi, kiitos! Olen todella otettu :)
  Toivottavasti voit jo paremmin.

  VastaaPoista
 5. salainen kirppisystävä ilmottautuu ja tulee takaisin paremmalla ajalla tutustumaan tarkasti blogiisi. Toiveita saa esittää :).
  t. vielä salainen

  VastaaPoista