lauantaina, syyskuuta 18

Messureissu

Kävin siis päivällä siellä messuilla, ja mielestäni oli ihan hyvät messut. Paljon oli lankoja, ja vaatteita, ja helmiä tietenkin. Tässä pientä kuvatykitystä Wanhan Sataman kädentaitomessuilta...

Ihastuin noihin palapelikoruihin, mutten raaskinut maksaa 10 € enää sen jälkeen kun olin auliisti jakanut rahaa tiukasta opiskelijabudjetista useampaankin kojuun. Pysyin budjetissa, kerrankin! Mutta tuollaiset palapelikorvikset, mitä tuossa kauempana on, voisin kyllä joskus hankkia itselleni. Jos jotakuta kiinnosti, löytyy täältä. Kierrätyskamaa vieläpä! :)

Jossain kojussa oli hauskoja tiskirättejä. Itseasiassa todella monessakin kojussa oli! Löytyi kaikenlaista, hampusta tällaisiin perusmalleihin.

Katsokaa mitä vyyhtejä.. Lankatalo Priiman kojussa oli niin ihania vyyhtejä, että olisin vain voinut jäädä niille seuraa pitämään ja olisin ollut onnellinen.

Tähän kojuun en mahtunut sisään kertaakaan, vaikka kiersin alueen kolme kertaa ja aina yritin uudelleen. Tottahan tuommoiset valopallot houkuttelee, noista tuli tosi syksyinen fiilis!

Hobboksin kojulla oli moni mennyt sekaisin. Onneksi kävin viime viikolla jo Hobboksin liikkeessä keskustassa, ja siellä jo tutustuin moniin kivoihin kirjoihin. Etenkin houkuttaisi Neulekirja - Tähkäpää ja muut lempineuleet, Yksinkertaisesti neuloen ja The Haapsalu Shawl. Myös amigurumi-kirjat oli hauskoja! :)

Tässä taas Priiman hyllyistä Malabrigoa. Jotenkin mua kiehtoo tosi paljon nyt punaiset, oranssit ja keltaiset langat, sellaiset tosi lämpimät sävyt. Ja moniväriset langat! Ei sellaiset, joissa on kirkuvia yhteensopimattomia värejä, vaan sellaiset joissa on esimerkiksi erisävyisiä keltaisia ja oransseja. Oon tällanen kausiväri-ihminen. :) Ja nyt kiinnostaa myös kaikki uudet langat; vaikka 7 veljestä on luottolanka ja siitä on kiva neuloa sukkia, kaikki uudet langat ovat paljon mielenkiintoisempia ja saavat luovuuden eri tavalla lentämään.

Nämä Araucaniat veivät sydämen, nämä ja muutamat muut sävyt. Jos olisin miljonääri, voitte arvata millaisia lankoja kaapit olisivat täynnä...

... mutta koska en ole, tyydyin pieneen saaliiseen. Siihen kuului siis 4 pussia Kool-Aidia (keittiön seinänikin ovat siis pian varmaan punakeltaiset 8) ), petrolinsävyistä pirkkalankaa, Merisockia, mittanauha ja pienet sakset, kaksi viimeistä menevät edellisen postauksen kaavapäällysteiseen laatikkoon! Punaisen vyyhdin ostamiselle ei ollut oikeastaan mitään järjellistä syytä, väri vaan oli niin valloittava. Eiköhän sillekin kuitenkin joku käyttötarkoitus löydy.

En muista kojun nimeä, mutta oli todella mukavaa, että kaikki Kool-Aidin sävyt oli testattu sekä harmaaseen että valkoiseen ja kaikista oli näyte! Sillä eihän tuo pussi paljon mitään kerro. Saa nähdä miten kokeilut onnistuvat, jos menee nappiin, näitä saa ostaa ainejärjestömme (Tekstiilarit) tarvikepuodista lisää! :)

Senaatintorilla oli monta nallea!

Kävin siis myös katsomassa United Buddy Bears - näyttelyn. Ja olihan ne hienoja! Ylläolevassa kuvassa Suomen karhu. Vatsan tekstissä lukee "Juhannus on meillä herttainen" ja onhan se.
Hauska nalle oli myös tämä, jonka korvassa luki Soft Ice.

Toivottavasti jaksoitte postauksen loppuun! =D

3 kommenttia:

 1. Ihania lankoja! Ja nuo amigurumi-kirjat houkuttais kovasti! :)

  VastaaPoista
 2. Voi, olen niin kateellinen sinulle, että pääsit noille messuille! Itse haaveilin myös pitkään sinne menosta, mutta tulikin sitten esteitä. Eikä nämä kuvat helpota tilannetta ollenkaan :) Siellä oli varmasti kaikkea ihanaa! Noh, ensikerralla sitten :)

  VastaaPoista
 3. Oli oikein mukavaa lukea messukokemuksistasi, kun itse en messuille päässyt.

  Oli minulla asiaakin, nimittäin viimeistään perjantaina lähetän Pasi Posteljoonin (voipi kyllä olla Pirkko Posteljoonkin näin tasa-arvoisena aikana) matkassa paketin sinulle :)

  VastaaPoista