perjantaina, syyskuuta 10

Sukkasadon startti ja ostoksia!

Sain alotettua sukkasadonkin, ja 7 veljestä Punatulkku-langasta valmistui sukat jotka ovat niin tavalliset, kuin sukat vaan voivat olla. :) Mutta onpahan ainakin startattu nyt, ja tästä on kiva jatkaa!

***

Voiko olla käsityönopettaja ilman omaa ompelukonetta?Ei voi! Kävin Kaartin neule- ja ompelukone Oy:stä hakemassa itselleni tällaisen kivan näppärän koneen. Halusin peruskoneen, ja tässä kaunis väri oli ekstraa! Laatikko on vielä avaamatta, koska tiskit huutelevat syyttävästi keittiöstä, ja tiedän että jos nyt menen ja avaan tuon laatikon, huomaan huomenaamulla kokeilleeni kaikkia ompeleita ja hurauttaneeni esimerkiksi päiväpeiton erilaisilla koristetikkauksilla. Että parempi ensin taltuttaa nuo tiskit. :)

Kuva täältä.

Opiskelu maistuu hyvälle. Ensimmäinen kunnon viikko on nyt takana, ja aloitettu on kankaankudontaa, ompelukonekurssi, visuaalinen suunnittelu ja kehityspsykologia. Hurjan mielenkiintoista! Kankaankudonnassa valmistetaan oma tuote, ja aihe on vapaa. Itse ajattelin paukuttaa keittiöön maton, toisaalta hiukoisi myös tehdä paksu matto olohuoneeseen. Tällä hetkellä olen vailla mitään mattoja, joten tarvetta kyllä on!

Ensi viikolla tiedossa on hurjasti töitä koulun suhteen, ja varmasti vielä paljon uutta. Siksi onkin mukava mennä huomenna "oikeisiin" töihin, loton myyminen on niin tuttua ja turvallista! =D

7 kommenttia:

 1. äääää haluan jo nähdä sen kämpän. tyhmät työt kirjotukset ja 24h vuorokausi. tarvisin ainaki kolkyttuntisia..

  VastaaPoista
 2. Kivaa päästä etäseuraaman sun opiskeluja. Minäkin kässäopen ammatista joskus lapsena haaveilin, enemmän kuitenkin omasta lankakaupasta...

  VastaaPoista
 3. Ihanat punatulkkusukat olet neulonut! Ja ompelukoneesta olen pikkasen kade; on niin herkullisen värinen =)

  VastaaPoista
 4. Sari; jos saat jostain niitä 30-tuntisia, puhutko mullekin. Ois kans tarvetta..
  Susu; Kiva jos tykkäät! Luulen että juttua tulee täältä suunnalta enemmän, kunhan päästään kunnolla vauhtiin. Tieteellisen kirjoittamisen tunnilta ei ole paljon kerrottavaa... =D
  SNY; kiitos. Syksyllä löytyy paljon palelevia varpaita. :) En ole vielä ehtinyt kiireiden vuoksi konetta testaamaan, mutta eiköhän se ihan pian onnistu..

  VastaaPoista
 5. No onpas herkullisen värinen ompelukone! Omanikin valinnassa saattoi pikkasen painaa myös väriseikka... (vaaleanpunaista ja lilaa löytyy valkoisen lisäksi) :D Onhan se paljon kivempi ommella söpöllä koneella!

  Sukatkin söpöt!

  VastaaPoista
 6. Värit on tärkeät ;) Oon aika paljon kuullu kommenttia tosta, että värihän onkin se tärkein ominaisuus.. Ainakin se on nätti pöydällä, jos osoittautuu täysinj käyttökelvottomaksi! ;)

  VastaaPoista
 7. Kivat sukat olet neulonut. Tuo ompelukoneesi on tosi herkku.

  VastaaPoista