tiistaina, marraskuuta 10

Kun on vauhtiin päästy...?

Tällaiset päättelin nyt illalla. Salamavalo tekee niistä hieman räikeämmät mitä oikeasti ovat. :) Lankana 7 veljestä, oli jäänyt veljen lapasista (hän siis itse valitsi värinsä..:D) ja tiesin jo sopivan kohteen tämän värisille... Ja ilmeisesti kelpaakin vielä!:) Puikkoina Dropsin 4-bambut. Ihanat puikot!

Tiina blogissaan listaili tehtävien listaansa. Aloin samalla ajatella, josko tekisin myös omani? En edennyt kuin muutaman "lapaset.. lapaset..." - virkkeen verran, kun tajusin, että kylläpä tulisi tylsä lista. En ole oikein ohjeista neuloja, tykkään tehdä vaan perusneuletta. Olenpa tylsä! Pitäisin kyllä jos oppisin tekemään kauniita pitsejä ja kaikenmaailman kiemuroita, mutta en jaksa opetella. Ja vihaan purkamista! (Okei, päättelemistä kyllä enemmän..) Voisinkin ottaa to do -listalleni ihan ohjeista neulotut lapaset, tämän talven aikana. Siis muunkinlaiset, kuin pelkät peruslapaset. :-)

Neulomuksien sijaan oma tämän hetken to do -listani näyttäisi lähinnä tältä:
* Matkailutuotteen suunnittelu Suomeen saapuville brittimatkustajille -powerpoint
* matematiikan tenttiin lukeminen
* siivousta ja leipomista, huomenna olisi Partylite-kutsut joissa äiti esittelee, ja kaverit tulevat emännöitäviksi, ja villakoirien pesue on taas vähän karannut käsistä
* Matkailutuotteen arviointitehtävä
* Markkinointisuunnitelma -mikä se on? -tehtävä
* atk-etätehtäviä vino pino

Jos näihin lisätään keskeneräiset neuleprojektit...:
* harmaa huopasydänlapanen, puuttuu toinen
* mustavihreät villasukat, 1 ½ sukkaa valmiina
* pikkusiskolle toinen tossu puuttuu
* punakeltaoransseista villasukista puuttuu toinen...

... Ja näihin vielä haaveillut projektit..:
* Regia hand-dye effect palmikkosukat
* Neulehuppari ja villasukat Koemaistajan kummipojan joulupukinpussiin
* Lapaset itselle, malli hakusessa..
* Lapaset Koemaistajalle
* Tilaushempeilylapaset
* Villasukat pikkuserkulle 4 v

JNE JNE JNE.

Kumma juttu miten projekteilla on tapana kasaantua. Vaikka koulujuttuja yrittäisi tehdä tasaiseen tahtiin, silti niitä kai sitten vaan annetaan kerralla paljon tehtäväksi, tai palautusviikko on sama. Maanantaina oli muuten viiniopin koe, tuli opiskeltua saksalaiset viinipredikaatit, ja puna- ja valkoviinin sekä shampanjan valmistuksen erot! Huomisilla keittiötunneilla tiedossa mm. pippuripihviä ja karpalojäädykettä nam. Illalla tuoksuttelen kynttilöitä, ehkä Partylite vie minut taas mennessään, kerron sitten miten törsäsin..... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti