lauantaina, marraskuuta 28

Päättelykeijun odotettu vierailu


Kolme päivää marraskuuta jäljellä, tai oikeastaan kaksi, jos tätä päivää ei lasketa. Jos lapaskuuta mietitään, niin kolme. :) Partylite toi minulle mukavia mieltä piristäviä paketteja, ja nyt täällä sitten kynttilät luovat vähän jouluisampaa tunnelmaa.. Ulkonahan siis nurmikko vihertää ja vettä sataa. Eiköhän se joulu sieltä kuitenkin tule, pikkuhiljaa..
Kuvassa näkyy Katja Kallion Sooloilua. Se on suloinen kirja! Samaten kuin P.S. I Love You sopisi kyllä marraskuun iltojen viettoon. Tahtoo vain olla niin, että dvd-boksit ovat nyt enemmän käytössä, kun pitää tikuttaa niin ahkerasti. Joulujutuissa ois tekemistä vaikka kuinka! Valmiiksi ois saatava mm. pipo, palatossut, uusimmassa SK:ssa ollut "röijy" (mikä nimi!), kolmet lapaset (joista toivottavasti edes yhdet ehtivät vielä lapaskuuhun), villasukat, ja paljon pikkujuttuja. Hartiat alkaa pikkuhiljaa vihoitella mutta siinähän vihoittelevat, keväällä ehtii levätä... :P


Päättelykeijua oli odotettu. Nämä ovat olleet valmiina jo viikon verran mutta kukaan (??) ei ole niitä jaksanut päätellä! Näissä siis ne Novitan alpakat jotka pari viikkoa sitten ostin. Ihanan pehmeät ja suht paksutkin, kun molemmat langat juoksivat puikoilla yhtä aikaa.


Hemmottelin itseäni villasukilla. Pakko myöntää, tätä kuvaa otettaessa olin vaan kätkenyt langanpäät piiloon! Sukat olivat myös käytössä päättelemättöminä muutaman päivän, kunnes sain itseäni niskasta kiinni. Kaikkien aikojen ensimmäisiä villasukkiani en ole päätellyt tähänkään päivään mennessä, ja sille parille en halua seuraajaa! Näiden sukkien lankana on vanha kunnon seiskaveikka, ja värit löysivät toisensa sattumalta lankakorissa vierekkäin köllötellessään..


Pieniä tilauksia. Parilapanen aiheuttaa nyt harmaita hiuksia; lasketaanko se Lapaskuussa mukaan? :D Lankana tässä setissä oli mustaa Tempoa, ja en kyllä tykkää siitä langasta yhtään. En tiedä mikä vastustaa, jotenkin se vain on liian paksua ja liian löysää ja ääää.


Nämä lähtevät herkkujen kanssa samassa paketissa kohti Ranskaa. Ennen paketoimista ne saavat kyllä vielä jonkin koristeen, nappeja tai kukkia. Vielä ei ole kiire, postitontut hakevat paketteja täältä vasta parin viikonpäästä kohti omistajiaan. :) Tässä seiskaveikkaa ja tuntematonta vihreää. Josta tulikin mieleen, joskus aiemmin syksyllä bloggaamani yksinäinen mustavihreä sukka sai kaverin, ja koska Koemaistaja oli niin vikkelä ne omiessaan, en saanut kuvaa edes. :)


Luulen että Aarrevaihto-parini ei täällä käy, ja mikäli käykin, ei hän vielä tiedä tällaisia saavansa! :) Paketti lähtee matkaan ensi viikolla.. Jännittää kovasti tuoko postimies minulle mitään! Suunnittelin jo, että jos paketin voisi säästää sitten ihan jouluaatolle asti, mutta luulenpa vaan... :D

3 kommenttia:

  1. Olet saanut aikaiseksi vaikka mitä! Mulla on Päättelykeiju kateissa, ilmeisesti on hylännyt minut jo kokonaan :D

    VastaaPoista
  2. Päättelykeiju on kyllä kelju heppu, meilläkin se käy vähän liian harvoin ;)

    VastaaPoista
  3. Hahaa, aika uskomatonta... Satuin toissapäivänä blogiisi ensimmäistä kertaa ja ihastelin aarrevaihtoon lähtevää pakettia, ja nyt nuo samat sukat lämmittävät miun jalkoja :D Paketin avaaminen oli tosiaan kaksinkertainen yllätys! Kiitos paljon, suklaat on jo syöty ja pikku myy -purkki oli suloinen kuten joulusydämetkin ;)

    VastaaPoista