sunnuntaina, tammikuuta 3

hups

Ensin oli näitä. Paljon näitä.


Kunnes sain päähänpiston tehdä jämänöttösistä isoäidinneliöitä ja nyt on näitä. Ei vielä montaa, mutta hitaasti ja varmasti..


Kaupassa iski kauhea himo. Että nuo värithän sopisivat JUURI siihen jämäpeittoon/tyynynpäälliseen/mikä ikinä siitä tuleekin (riippuu montako palaa jaksan tehdä =) Ja yksivärisiähän palat ovat siksi, että olisi mahdollisimman vähän lankoja pääteltävänä.) Tähän kohtaan kuuluu siis tuo HUPS. Ostin uusia keriä jämälankatyötä varten? Loistava esitys!


Ongelmaan piti keksiä ratkaisu.


Neljän leffan pituinen die hard-maraton ja täykkärien bonusmateriaali tukivat ongelmanratkaisuani. Kaksi iltaa ja sukat ovat valmiit, (lanka siis 7 veikka, puikot 4 puiset rakkauteni, ja koko n 39 naiselle.) ja uudet kerät teknisesti katsoen korkattu jämäkeriksi. Kuva ei tee sukkien väreille yhtään oikeutta, oikeasti ovat lämpöisemmän väriset.. Ja jalkaterän raidoissa on pientä "kirjoneule"yritelmää. phahhah.


Nyt leffojen ja puikkojen pariin. Tai koukun, jospa nyt noita _jämä_keriä alkaisin tuhoamaan.... ;) Minullapa onkin "uusi" hieno pinkki valovirkkuukoukku, jota en ole muistanut esitellä! Ehkä ensi kerralla.

3 kommenttia:

  1. Miullekin kävi pari vuotta sitten noin, hurahdin ostamaan jämäprojektia (isoäidinneliöpeittoa) varten ihka uutta lankaa :D Ne kerät lojuvat edelleen lankalaatikossa, nyt ne ovat jämiä...

    VastaaPoista
  2. Ostin taas tänään uutta.. :D Mutta tosin niin että nyt käytän ensin lapasiin tuota tummanvihreää ja uutta kanervaista, ja sitten ne menee neliöihin.. Tottakai lapasten värit on nyt laitettu rimmaamaan peiton kanssa :--) Usko peittoprojektin onnistumiseen vaan hiipuu päivä päivältä .. :D

    VastaaPoista
  3. Olipas hauska juttu! Kyllä neuloja aina selitykset keksii ja hyvät perustelut itselleen:-)

    VastaaPoista